torstai 26. heinäkuuta 2018

ROMANIA

Heippa vaan pitkästä aikaa! Aivan sekopäistä, että edellisestä postauksesta on kulunut kuukausikaupalla aikaa. Mihin se kaikki aika on piiloutunut? Koko reissu Lontooseen on edelleen sikin sokin luonnoksissa ja blogi taitaa myötäillä muutenkin meikäläisen elämää - vähän sekaisin ja sikin sokin ja ajastaan jäljessä.

Tätä postausta naputtelen nähkääs Romaniasta käsin! Lähdettiin isäni ja pikkusiskoni kanssa reissuun sillä idealla, että mennään jonnekin minne ei koskaan muuten päädyttäisi ja tällä kertaa se kohde oli Romania. En oikein tiedä mitä odottaa, mutta ensimmäiset fiilikset tästä uppo-oudosta maasta ovat varsin positiiviset. Jännää ja niin hauskaa kokea aivan uusi maa, jee! :)
2 kommenttia:

  1. Ohh tolla tyylillä mäkin haluaisin joskus lähteä matkaan! Niin että valitaan kentällä mihin mennään jossa ei koskaan oo vieläpä ennen käynyt! Olipa mukava pitkästä aikaa lueskella sun tekstejä, postaile kun ennätät, Lontoon juttuja ootellessa ;)

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa Romania ihan hirveesti kohteena, kerrohan sit lisää kun ehdit ;)! Nauti reissusta<3 Ikävä sun kirjotuksia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!