tiistai 14. elokuuta 2018

Tervetuloa, tylsä arki
Mie tiedän, että Lontoon-reissukin on vielä kokonaan avaamatta täällä blogin puolella, mutta ajattelin silti etuilla Romanian kanssa, koska palan halusta päästä kertomaan tuosta varsin villistä kortista mitä matkustamiseen tulee! Britteihin palataan siis hieman myöhemmin. Blogger on joutunut muutenkin olemaan oman onnensa nojassa jo aivan liian kauan, sillä jostain syystä miun elämään on mahtunut kuluneen vuoden aikana vähän liikaakin kaikenlaista.

Keväällä sain super nopealla aikataululla todella mielenkiintoisen työtarjouksen ja yhtäkkiä huomasin pallottelevani kolmen työn kanssa ilman tietoakaan vapaa-ajasta. Hieman tämän jälkeen kuulin ystäväni sairastuneen ja podin huonoa omatuntoa siitä, etten ehtinyt töiden takia ihan hirveästi häntä näkemään. Onneksi aikaa piti olla vielä ihan hyvin, kunnes eräänä päivänä, vastoin pessimistisimpiäkin ennusteita, tuli suru-uutinen. En vieläkään oikein tiedä miten 26-vuotiaan ystävän poismenoon kuuluu suhtautua. Eihän meidän ikäiset kuole?! Epätodellisissa fiiliksissä laskimme ystävämme haudan lepoon ehkä kauneimpaan ja vehreimpään paikkaan mitä kuvitella saattaa. Tästä ei mennyt päivääkään, kun löysin itseni sairaalasta hinkuyskädiagnoosin kera. Ihan totta, rokotetulla, perusterveellä ihmisellä hinkuyskä ja vieläpä juuri silloin, kun pitäisi muuttaa ja aloittaa uudessa duunissa?! :D

Tämä vuosi on tähän mennessä tarjoillut kaikkea muuta kuin sellaista perusharmaata arkea ja huomasin juuri toivovani, että syksy toisi tullessaan ihan vaan pelkkää tylsää arkea tylsine ja toistuvine rutiineineen. Tykkään tehdä ja järkätä ja organisoida ja olla kiireinen, mutta jotenkin viimeistään ystävän muistopuhetta miettiessä, kukkalaitetta tilatessa ja asiasta tietämättömille suru-uutista viedessä iski väsymys. Nyt on hyvä hetki pakata loput tavarat ja suunnata nenä kohti Espoota, valmistautua uuteen työhön ja taltuttaa matkakuumetta käymällä läpi Lontoon ja Romanian reissut. Sen jälkeen - tervetuloa, tylsä arki.

2 kommenttia:

  1. Ensiksikin, suuri halaus sinne <3 Tuo on asia mitä on hankala käsitellä ja siksi voi olla ihan hyvä että ennen uutta duunia käy vähän lepäilemässä kotona. Täällä odotellaan kuvia Lontoon ja Romanian reissuista, olipa mukava taas lukea sun tekstiäsi! 8)

    VastaaPoista
  2. Iso voimahalaus sinne Kata<3 Toivotaan että syksy tuo tullessaan toiveikkaita ja hyvä tuulia♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!