lauantai 5. elokuuta 2017

It's been a while...

En koskaan kuvitellut olevan olemassa asiaa, jonka kohdalla tuumasta toimeen ryhtyminen olisi vaikeampaa kun siivoamisen aloittaminen, tenttiin luku tai vaikkapa salille palaaminen pitkän tauon jälkeen, mutta niin vain kaikki edellä mainitut löysivät vertaisensa, voittajansa. Avasin bloggerin viimeksi ollessani vielä tukevasti Patonkimaan kamaralla ja kuvittelin pienen blogitauon olevan todellakin vain pieni.
Kuvittelin tauon kestävän korkeintaan viimeiset viikot Ranskassa, kun ymmärrettävästi otin kaiken irti ajastani Saleven varjossa, nautin ystävieni seurasta ja yritin antaa mahdollisimman paljon aikaani kahdelle hurmurikakaralle. Sitten ajattelin, että menköön vielä Kööpenhaminan reissu sekä joulu, niiden jälkeen palaan aivan varmasti näppäimistön ääreen. Sitten löysin itseni Ylläkseltä viettämästä laatuaikaa perheen parissa, sen jälkeen Keniasta isolla kaveriporukalla ja Tallinnasta lievittämässä matkakuumetta. Pian kissavauva saapui ilahduttamaan arkeamme ja hiihtäessäni menemään vuoroin kissankarvaisissa kotivaatteissa ja vuoroin työvaatteissa kameran pölyyntyessä kaapin perällä ajattelin, että mistä sitä enää edes kertoisi teille lukijoille? Jäin odottamaan inspiraatiota ja yhtäkkiä onkin jo elokuu, enkä siis ole kirjoittanut sanaakaan yli puoleen vuoteen.
Blogi sai alkunsa au pair -aikanani, enkä oikein tiedä millaisena se jatkuu. Vaikka kirjoittelenkin nyt visusti Suomen kamaralta, lupaan, että viimeisen puolen vuoden reissuihin palataan täällä takuuvarmasti. Myös au pair -ajasta aion kirjoittaa, sillä puoli vuotta reissun jälkeen asioita katsoo taas aivan eri vinkkelistä. Niin kiva olla takaisin täällä. :)

Mitä siulle kuuluu?
It's definitely been a while. I just noticed I haven't wrote a single word in six months! Unbelievable. So much has happened since my last post and I can't wait to tell you more. Oh boy it feels good to be back.

3 kommenttia:

 1. Olipa ihana huomata, että sulta on tullut postaus! Niitä on ollu ikävä<3 Tervetuloa takaisin :-*
  Mulle kuuluu oikein hyvää, kiitos kysymästä ;) Uus työ, uus koti, uudet kuviot ja se jatkuva kaukokaipuu edelleen...

  VastaaPoista
 2. Kiva päästä lukemaan taas sun blogia! :) Ihan normaalia, ettei aina ole inspistä. Mulla meinaa kans mennä sellaseen postaus kuukaudessa -vauhtiin, mutta ei se mitään :D Au pair -juttuja on aina kiva lukea, niitä siis tulemaan!

  VastaaPoista
 3. Jeeee tervetuloa takaisin!! Itse ryhdyin lukemaan blogiasi juurikin sun au pair postauksien takia, koska itse olin lähdössä au pairiksi! Nyt sitä ollaan taas samoissa hommissa, tosin tällä kertaa Sveitsissä. Odottelen tulevia postauksiasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!