perjantai 18. marraskuuta 2016

I wish I was...

I wish I was... Kuinka monesti tuleekaan toivottua asioita sen sijaan, että olisi täydellisen onnellinen ja tyytyväinen siihen mitä on käsillä juuri sillä hetkellä? Ainakin omalla kohdallani syyllistyn tähän aivan liian usein, vaikkei se aina paha asia olekaan.

Moni kaveri on parhaillaan ulkona, mutta miulla herätys soi reilun kuuden tunnin kuluttua. Syytä siis kerrakseen skipata shampanjat ja muotinäytökset, niin paljon kun ne kiehtoisivatkin. Päivä oli vallan mainio makeine syysmyräköineen ja lettukesteineen, mutta uppouduin siitä huolimatta, tai kenties siksi, haaveisiini.
Miten mukavaa olisikaan juoksupöksyjen ja hupparin sijaan pynttäytyä ja lähteä ulos? Fiksu nassu ja korot ovat varsin harvinainen ilmestys tätä nykyä... :D Kuinka tunnelmallista olisi suunnata syysmyrskyn keskeltä johonkin Milanon Vittorio Emanuele II:n sisällä nököttävistä ravintoloista ja illallistaa pitkän kaavan mukaan? Tai miten mukavaa olisikaan vaihtaa sadepilvet Australian aurinkoon ja nähdä pienempää painostani pitkästä aikaa? 

Huomenna on tiedossa kiva päivä, joten taidanpa jatkaa siitä haaveilua pää tyynyssä. Mukavaa viikonloppua kuomat!


Photo: Pinterest

Sometimes you simply would like to replace running pants and a hoodie with jeans and heels, oat meal with fruit salad and cloudy morning with sea and sunshine. Like I'd love to do today.

I wish I was wearing this classic but comfy outfit. Everyone's out but I have to wake up 6:30 tomorrow so instead of running around in heels I'm having quality time with my laptop. Not bad either. :)

I wish I was having dinner at one of those restaurants in Vittorio Emanuele II. Amazing venue, great service, delicious dinner and great company. Please take me back? Today not so much Italian food nor great venues, but after all we had fun evening cooking crepes with kids.

I wish I was in Australia like my little sis. It's not exactly cold here but it's been raining pretty much non stop and I kind of miss sunshine. And well, I don't care much about sun but I miss my stupid crazy little one. And my step sister as well. Oh how much I wait next summer when we are all together!

Have a great weekend and hey, dream big! ;)

3 kommenttia:

 1. Haaveilu on mielestäni ihanaa, eikä todellakaan paha asia :) on eri asia jos siitä haaveilusta tulee huono fiilis ja tyytymättömyyden tunne. Pitäisi muistaa kuinka onnellinen sitä oikeasti on ja olla kiitollinen omasta elämästään, mutta sen lisäksi saa haaveilla vielä paremmasta ja tavoitella sitä :) Ihanaa alkanutta viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 2. I love the hat <3
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 3. Moikka, miulla olisi siulle haaste! http://starbox.fi/niittykukkia/vinkkeja-aloittelevalle-bloggaajalle-ja-vastaus-haasteeseen

  Ja totta, joskus tulee mietittyä, että kunpa asiat olisi toisin. Haaveilu on ihanaa, kunhan se ei mene sillä lailla yli, että olisi kauhean tyytymätön nykyiseen tilanteeseen.

  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!