torstai 4. elokuuta 2016

TBT: Artcaffe
Palataan taas torstain kunniaksi ajassa taaksepäin ja hypitään Keniaan. Meillä on tapana tehdä ruokaostokset Nairobissa matkalla lentokentältä mökille ja suuntaammekin lähes poikkeuksetta Hiacen nokan joko Village Marketiin tai Galleria Shopping Malliin. Kaiken lentokentällä viisumien ja muiden papereiden kanssa vietetyn ajan jälkeen matkalaisten mahat murisevat miltei poikkeuksetta hyvin vaativasti ja ensimmäinen aktiviteetti ennen varsinaista shoppailua on saada jotain täytettä vaativille vatsoille. Galleria Shopping Malliin suunnatessa vakkaripaikaksi on kehkeytynyt aivan ihana Artcaffe coffee&bakery.

Neljästä osoitteesta Keniassa löytyvä kahvila on ihan ehdoton oma lempparini! Aamiaismenu on kattava ja voisin syödä sieltä kepeästi kaiken! Nytkin kuola valuu pitkin leukaa näitä kuvia katsellessa... Annokset ovat isoja ja jo pelkästä smoothiesta talttuu ainakin meikäläisen nälkä. Vaikka hintataso on kenialaisittain korkea, ei se suomalaisen päätä huimaa. Hinta-laatusuhde on siis ainakin kohdallaan, ja niin on oikeastaan kaikki muukin. Voisin kertoa annosten houkuttelevuudesta ja kauniista esillepanosta, mutta annetaan kuvien puhua puolestaan, sillä kuvahan tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Hirveen hauskaa kirjotella tätä postausta nälkäsenä, äääh. :D

   Poista
 2. Oi nam ♥ Täälläkin kuola valuu näitä kuvia katsoessa ;)

  VastaaPoista
 3. No todellakin herkulliset! ♥ Haluan reissuun jonnekin, siellä saa aina nautiskella ihanista annoksista :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ihan naurattaa myöntää, mutta onhan ruoka iso osa reissaamista! Kotona sit voi miettiä mitä suuhunsa pistää, mutta ei reissussa. Ei siis muuta kun bookkaamaan lentoja jonnekin :)

   Poista
 4. Aaaa, näyttää niin herkulliselle<3 Vitsi mäkin haluan tonne :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!