perjantai 23. helmikuuta 2018

Restaurant Aurora Sky

Heipsu ihanat! Palataan vielä pieneksi hetkeksi Lapin lumien keskelle ravintolasuosituksen muodossa! Isäni ja äitipuoleni sekä varsinkin vanhemman siskopuoleni puoliso jakavat palavan rakkauteni ruokaan, joten ei siis ihme että suunnattiin Levin reissulla testaamaan yksi alueen parhaista ravintoloista ja uniikeimmista ravintolakokemuksista - Levin Iglujen yhteydessä sijaitseva Restaurant Aurora Sky. Kaikessa lyhykäisyydessään ravintolassa on lasinen katto ja onnekkaimmat ruokailijat pääsevät lappamaan apetta revontulien loisteessa.

Meidän illallisen aikana revontulet pysyivät valitettavasti piilossa, mutta eipä se meitä haitannut. Olihan seura kohdallaan ja hyvää ruokaa tiedossa. Puolet porukastamme olisi halunnut syödä kuuden ruokalajin menun ja loput ala cartelta, mutta valitettavasti menuja tarjoiltiin vain koko pöytäseurueelle. Tästä pientä miinusta, sitä ei nimittäin mainittu missään vaiheessa ennen kuin olimme tilaamassa. Kompromissina päädyimme koko porukka syömään neljän ruokalajin menut, mikä ei ehkä palvellut täysin porukan nälkäisimpiä eikä toisaalta pieniruokaisimpiakaan. Itselleni valinta oli kuitenkin varsin passeli.

Jos ruokavaihtoehdoissa oli pientä napisemista, niin ruoka itsessään oli aivan älyttömän hyvää. Meidän neljän ruokalajin menu sisälsi sekä järven antimia että punaista lihaa. Tarjoilijan suosittelemat viinit toimivat loistavasti yhteen ruoan kanssa ja kaikki taisivat olla tyytyväisiä lähdön hetkellä (joskin osa oli putsannut myös muiden lautaset tullakseen kylläiseksi...). Illallispaikkana Aurora Sky saa miulta hurjan ison peukun!

Kävimme testaamassa vielä lähtöaamuna hotellin tarjoileman buffet-aamiaisen ja se osoittautui varsin hyvin 18 € arvoiseksi. Ihana yllätys oli leipävalikoiman monipuolisuus sekä se, että aamiaiseen kuuluivat erikoiskahvit sekä kaakao. Eikä muuten ollut Tazzaa, nam! :D Jo aamiaisella huomasi miten kansainvälinen hotelli on kyseessä, meidän lisäksi kukaan ei tainnut puhua suomea. Fiilis oli kuin ulkomailla! Tänne on päästävä joskus uudelleen (mielellään hotellinkin puolelle kiitos:). Mikä on teidän lemppari illallispaikka Levillä tai lähistöllä?

We had a lovely vacation in Levi last December with my family. Since almost all of us are huge foodies we decided to try out one of the most wonderful restaurants in Levi; Restaurant Aurora Sky (link to website above). Restaurant is famous not only because of it's delicious meals but because of it's roof made out of glass so luckiest visitors can see northern lights while dining. Not a bad concept I must say. We were not lucky enough to see anything but the food was absolutely great. We decided to take a 4 course menu for all of us and it was a great choice. Food was excellent and I'd definitely recommend the place.  What's your favorite place to eat in Levi or nearby?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!