tiistai 20. helmikuuta 2018

Where did you go, January?

Jos haluat skipata käytännössä koko tammikuun, matkusta. Lähde reissuun juuri joulun jälkeen tai kenties uudenvuoden tienoilla ja palaa aikaisintaan tammikuun loppupuolella. Miksikö? Sitä ihan totta skippaa kokonaisen kuukauden. Palmujen alla aurinkoa palvoessa aika ei kulje oikeastaan laisinkaan eteenpäin, mutta Suomeen palatessa kavereiden tipattomat ovat ohitse, heidän pahin "uusivuosi, uusi salikortti, uusi minä"-moodinsa lienee jo takanapäin ja päiväkin on pidentynyt ihan yhdessä yössä ainakin parilla tunnilla. Works for me.







Me paettiin tammikuuta Kenian auringon alle ja voi juku, olisinpa voinut jäädä sinne! Palaan safariin ja muihin yksityiskohtiin vielä myöhemmin, mutta tässä teille esimakua kuvien muodossa. Meitä oli reissussa suurimman osan ajasta yhdeksän suomalaista huliviliä ja majoituimme yhdessä isossa mökissä, joten tunnelma reissussa oli erilainen kuin hotellilomalla. Vitsailimmekin safarille lähtiessä, että lähdemme Kenia-arkea pakoon lomalle.






Meidän Kenian loma-arkea värittivät muun muassa satunnaiset sähkökatkot (enemmän sääntö kuin poikkeus...), yksi melko lähellä riehunut maastopalo ja lounaat ja dinnerit naapureiden kanssa. Moni Green Parkin alueella asusteleva asuu siellä miltei vuoden ympäri, joten minusta on aina äärettömän mielenkiintoista tutustua uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea vierailla heidän kodeissaan. Voi mitä koteja ne ovatkaan! Moni GPhen eksynyt on viettänyt elämänsä kansainvälisten firmojen palveluksessa ja asuen useissa eri maissa, joten kotien sisustukset ovat paitsi afrikkalaisia vaikutteita täynnä myös tulvillaan esineitä ja muistoja mitä eksoottisimmista maista.







Kuten sanottu, reissukuvia ja -fiiliksiä tulee vielä lisää, tässä on vain pieni osa kameraan taltioituneista otoksista. Koittakaa siis jooko sietää vielä lisää näitä. Tässä samalla haaveilen taas reissusta päiväntasaajalle, kuka lähtis messiin? Vaarallista tää reissukuvien läpikäyminen, haha. :D








I have quite a lot pics from Kenya (again, when do I stop photographing every single zebra I see?) so there will be more posts coming. I hope you don't mind! I just looooove Kenya and would definitely go back whenever. Going through these photos doesn't cure my travel fever at all... only makes it worse, hah. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!