perjantai 2. maaliskuuta 2018

Linkkaa blogisi!

Heipsan ihanat ja aurinkoista perjantaita! Miten menee? Mie yritän juuri päästä orastavasta flunssasta eroon ja tässä lungisti ottaessa olen kahlaillut blogeja blogien perään läpi ja tullut siihen tulokseen, että voisin lisätä lukulistalleni joitakin uusia blogeja.


Useat lukemani blogit ovat keikkuneet lukulistallani jo vuosia ja vähintään yhtä monen blogin kirjoittaja on ystäväni tai tuttavani. Sen lisäksi mukaan matkaan on tarttunut jokunen blogi oman blogini kautta ja ehkäpä seuraamieni blogien kommenttikentiltä. Blogeissa kuitenkin piiri pieni pyörii, eikä kommenteistakaan tule juuri vastaan muita kun niitä jo ennalta tuttuja blogeja, niinpä tarvitsen teidän apua!

Jakakaa hyvät ihmiset omia blogejanne, suosikkiblogejanne ja tuntemattomampia kirjoittajia! Vaikka tykkäänkin etupäässä sujuvan tekstin ja kauniiden kuvien saumattomasta liitosta, en koe olevani ronkeli. Kaikkea saa siis ehdottaa. Lupaan nostaa mahdollisia lukulistalleni päätyneitä yksilöitä esiin myöhemmin, joten mainetta ja kunniaa (hah :D) on siis luvassa.


Sillä välin kun odottelen huikean hyviä lukusuosituksia yritän tosiaan saada tämän armaan flunssan häviämään. Jos ja kun armas seuralaiseni päättää jättää miut rauhaan ajoissa, vietän huomisillan lätkäpelissä, sunnuntaiaamun brunssilla hyvässä seurassa ja saatanpa karistaa viimeisetkin pöpöt pienillä seitinohuilla sunnuntaiviineillä. Näihin suunnitelmiin valuva nenä ja kipeä kurkku eivät oikein sovi, joten please flunssa, mene muualle. Mitäs teidät viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?


Hey lovelies! I realized some time ago that I could really use some new blogs to follow. I read quite many blogs already and I must say I love those with beautiful pictures and fluent text. I still wouldn't call myself a picky so you can suggest anything. If I find something to read I will share it here in my blog someday later. :) So please, share your blog or your ultimate favorites!

PS. These photos were taken almost exactly two years ago in Lugano. I can not understand how time flies. I'm a bit sad that this year I won't be abroad at the time all trees are blooming but at least I have hundreds of pictures to go through. Yet wouldn't mind plane tickets to Lugano...

7 kommenttia:

 1. Mä julkaisin just kans vastaavan postauksen, ihan samoista syistä! :D

  Oma blogini: http://www.hennam.fi

  Ja suosikkiblogit mitä tulee seurattua on oikeastaan nämä

  http://johannaturpeinen.com
  http://www.rantapallo.fi/mungolife/

  :--)

  VastaaPoista
 2. http://kattitravels.blogspot.fi
  Matkablogi, jota kirjoittelen pääosin itselleni matkapäiväkirjan tavoin, mutta mukavaa on jos joku muukin innostuu sitä lukemaan!

  VastaaPoista
 3. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää ja iloisia yläpilviä. Retkiä ja reissuja, kodin kasveja, parvekepuutarhurointia, kaupunkiviljelyä, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista.

  VastaaPoista
 4. https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  Blogini on yhdistelmä elämääni, ajatuksiani, kosmetiikkaa, muotia sekä sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
 5. http://www.lalalilja.fi

  Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

  VastaaPoista
 6. https://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa aiheita laidasta laitaan!

  Tässä sitten pari mun henkilökohtaista lempparia:
  http://www.inkapietila.fi/
  https://www.stoori.fi/elli/
  http://revontulipalo.blogspot.fi/
  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  Lisääkin toki olisi, mutta tässä nyt vain osa :D

  VastaaPoista
 7. http://www.siirikiviharju.com

  Lifestyleblogi, jossa jaan asukuviani ja helppoja ruoka ohjeita. Kirjoittelen ihmissuhteiden kiemuroista ja pohdin elämää. Kirjoitan rennolla otteella ja pyrin kirjoituksillani herättämään mielipiteitä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!