perjantai 13. huhtikuuta 2018

SOMETHING YELLOW

MITÄ OLEN PUKENUT PÄÄLLENI TÄNÄÄN?

Tällä hetkellä collarit ja t-paita, miten mielikuvituksellista! :D

PÄIVÄN FIILIS?

Maksoin just kasan laskuja, joten fiilis on köyhä. Toisaalta aurinko paistaa, joten iloinen köyhä. Lisäksi on perjantai, joten sairaan iloinen köyhä! Kai sairaan iloinen köyhä on fiilis?

LOPPUVIIKON SUUNNITELMAT?

Tänään tiedossa on muutaman kakun väkertämistä ystäväni synttäreille ja sitten ehkä viiniä, huomenna töitä ja ystäväni synttärit (ja sit ainakin sitä viiniä!) ja sunnuntaina taidan käydä iskällä ja pikkusiskon kanssa treffaamassa erästä pientä ja pulleaa kauramoottoria! Jos ollaan sunnuntaina ajoissa kotona, olisi hurjan kivaa ehtiä vielä leipoa jotakin ja kutsua kavereita iltateelle. Kiva loppuviikko siis tulossa. :)

VIIKON KOHOKOHDAT?

Myöhäinen lounas ystävän kanssa, muutama hidas aamu tehtaan alasajon suomien vapaapäivien ansiosta ja aivan törkeen hyvät itsetehdyt hampparit! Lisäksi ollaan räkätetty poikaystäväni kanssa ihan typerille vitseille ja kiusattu ja jekutettu toisiamme minkä ollaan ehditty.


VIIKON PARAS SAFKA?

Ehdottomasti aasialaisen noutopöydän överilounasmätöt (mm kokonainen keko sushia, hups) ja itsetehdyt hampparit vapaan aamupäivän kunniaksi. Niin ja äitin mökiltä tuomat avocadot! Eivät tarkalleen lähiruokaa, mutta ainakin luomua. Nam!

PARAS HANKINTA TÄLLÄ VIIKOLLA?

Kuivashampoo! Rakastan Balmainin kuivashampoota ja kituutin korvaavalla yksilöllä monta viikkoa ennen kuin sain aikaiseksi ostaa uuden putelin. Toinen paras hankinta on ehdottomasti lentoliput syksylle, ihana päästä taas reissuun!

TYPERIN JUTTU KULUNEESSA VIIKOSSA?

Tää liittyy ehkä töihin. En oikein enää viihdy työpaikassa, jossa oon ollut enemmän ja vähemmän extraajana reilun vuoden, mutten ole osannut irtisanoutua enkä toisaalta ole saanut asennemuutostakaan aikaiseksi. Tuntuu, että kyseinen työ tuottaa miulle huomattavasti enemmän harmaita hiuksia ja turhautumista, kuin mitä se antaa. Osaisipa vaan päästää irti.

VIIKON PARAS HERKKU?

Itsetehdyt amerikkalaiset pannarit on miun vakioherkku ja oonkin nykyään harva se päivä vinkumassa poikaystävältäni niitä. Jep, sen tekemät on vaan viistoista kertaa parempia kun miun.

UUSI ASIA, JONKA KOIN TÄLLÄ VIIKOLLA?

En ehkä varsinaisesti kokenut mitään uutta tällä viikolla, mutta sen sijaan opin, että Lappeenrannan Linnoituksessa sijaitsevasta puodista saa siellä paikan päällä tehtyjä pellavavuodevaatteita! Tykkään suosia suomalaista, joten tiedänpä nyt mistä hankin pellavaiset tuotteet tästä eteenpäin!T-shirt - Slush
Leather jacket - Veromoda
Scarf -ZARA
Jeans - Laulia / Zeeprafashion
Shoes - Converse

Eero T, Lappeenranta 2018

2 kommenttia:

  1. Ihanan muhkea tuo huivi, just hyvä keväälle. :) ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä! Käy myös torkkupeitosta tai tyynystä tilanteen niin vaatiessa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!