tiistai 10. huhtikuuta 2018

HELSINKI




Eksyin muutama viikko sitten pitkästä aikaa Helsinkiin ja voi miten piristävä viikonloppu se olikaan! Perjantaina treffattiin kaverini kanssa Rush Helsingissä, sillä olin jo pitkän aikaa tahtonut testaamaan hehkutettuja trampoliinipuistoja! Onneksi miulla on sen verran höperöitä kavereita, ettei ollut laisinkaan vaikeaa saada seuralaista pomppimaan. Tunti riitti meille paremmin kuin hyvin, sillä rapakuntoisina oltiin siinä vaiheessa jo aivan kaput ja toisekseen puistossa oli jonkin sortin tubettajatapahtuma, jonka vuoksi se oli aivan ääriään myöten täynnä idoliensa perässä pomppivia lapsukaisia.






Olimme alunperin ajatelleet jatkaa illalliselle keskustaan, mutta emme osanneet arvioida aikatauluamme etukäteen eikä meillä siten ollut pöytävarausta minnekään. Nälkäkuoleman partaalla ja pohkeet krampaten ei huvittanut lähteä koittamaan onnea keskustan vilinään, joten päätettiin suunnata Selloon. Kun puhutaan illallisesta en yleensä missään tilanteessa liputa kauppakeskuksen puolesta, mutta nyt sattui kohdalle niin hyvä ravintola, että oksat pois. Ravintola Base mainostaa itseään normaalista poikkeavana kauppakeskusravintolana ja sitä se toden totta on! Tunnelma on ihan ok, viinilista vakuuttava ja ruoka oli ainakin siinä nälkäkuoleman partaalla aivan törkeen hyvää! Tälle paikalle siis iso suositus mikäli hakusessa on illallispaikka pääkaupunkiseudulla, muttei fiilistä odotella pöytää.

Lauantaina oli vuorossa ystäväni synttärit, jotka polkaistiin käyntiin brunssilla Dylanissa! Dylan oli meille kaikille uusi tuttavuus, mutta taidettiin kaikki tykästyä paikkaan kovin. Brunssi on hinnaltaan (21,50€) varsin kohtuullinen ja sapuskaa löytyy varmasti jokaiseen makuun. Iso plussa järjettömän hyvistä jälkkärivohveleista ja kuohuvavalikoimasta, sillä siinä missä yleensä brunsseilla on listalla ehkä yhtä kuohuvaa, oli täällä kolme erilaista ja eri hintaista vaihtoehtoa.






Vatsat pinkeinä ja housujen napit avattuina jatkoimme matkaamme Clarion Hotellin yhteydessä sijaitsevaan Sky Roomiin. Tuo henkeäsalpaavat näkymät tarjoava baari oli keikkunut bucket listillani jo pitkään ja odotukset olivat korkealla, ehkä jopa hiukan liian korkealla. Paikka toki oli hieno ja maisematkin vakuuttivat jopa pilvisenä päivänä, mutta suht ison porukkamme drinkit olivat pääasiassa melkoisia riman alituksia. Harmi, sillä meillä oli ollut tarkoitus istua pidempäänkin juomien ääressä, mutta lopulta päädyimme jatkamaan matkaa jo ensimmäisten juomien jälkeen. Niinpä suuntasimme synttärisankarin luo sairaan hyvän kakun ja viinipullojen luo (ja ihan kamalan pahan Kouvolan Lakritsi -viinan... Jos ikinä aiot liuottaa lakuja viinaan, niin mieti kaksi kertaa. Hyi.). Ei huono vaihtoehto sekään, sillä en ole ihan hetkeen nauranut yhtä paljon saati mennyt yhtä myöhään nukkumaan. Intensiivinen vatsalihastreeni kakkua syödessä ja viiniä juodessa, mikäs sen parempaa!




I spent fun and much needed weekend in Helsinki a few weeks back. I ate too much, drank at least enough wine and laughed a lot! I wish I could make it there more often than I do since my whole social life has moved there lately. Honestly, I have hardly any friends left in Lappeenranta. :D And I wouldn't mind having this kind of a bunch more often though...

2 kommenttia:

  1. Ompa herkullisen näköiset drinkit ja ruuat näissä kuvissa 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dylan ja Base olivat molemmat kyllä hyviä valintoja! Drinkit tosin pääosin vain näyttivät herkullisilta, eivätkä sitä sit loppujen lopuksi olleet.. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!