maanantai 29. elokuuta 2016

Melkoinen mummeli
En tiedä johtuiko se omasta asenteesta, vähenevistä työpäivistä, yleisestä "jee olen kotona"-fiiliksestä vai mistä, mutta meille sattui hurjan vähän urpoja asiakkaita viimeisen kolmen viikon aikana. Fiilistelin monena iltana siivoillessa kohtaamisia asiakkaiden kanssa, hyvää mieltä ja hymyjä. Kolmen viikon ajalta yksi asiakas jäi mieleen suvereenisti yli muiden. Eräs miltei seitsemänkymppinen mummeli.
Tuo mummeli saapui eräänä hiljaisena iltana räikeissä lenkkareissaan Hoplopiin ja jäi jokseenkin eksyneen näköisenä törröttämään portille. Ajattelin mummelin tulleen monen muun tavoin lahjakorttiostoksille, mutta kuinka väärässä olinkaan. Mummeli kertoi kuulleensa meillä sijaitsevasta Poke-stopista ja pohti, josko hän saisi sen käydä ilmaiseksi saalistamassa. Luvan saatuaan hän jätti Nikensä eteiseen ja taapersi verkkapuvussaan ja älypuhelin kädessään moduuliin. Liki seitsemänkymppinen mummeli.

Hetkeä myöhemmin onnistuneen reissun jälkeen mummeli tuli takaisin. Kiitti ja kertoi, että pian kuoriutuu jälleen uusi Pokemon. On nimittäin miltei 10 kilometriä täynnä siltä päivältä. Niin jatkoi matkaansa seuraavan Pokemonin luo tuo mummeli. Mummeli räikeissä lenkkitossuissaan.


Toppi - Pimkie
Nahkatakki - Veromoda
Pökät - BIKBOK
Tennarit - Converse

Eero T, Lappeenranta 2016

6 kommenttia:

 1. Todella ihastuttavia kuvia! ♥ Ja haha voi että mikä tarina:D Mutta hei, mahtava että noinkin vanha jaksaa innostua pelistä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen! <3 Joo, tuon jälkeen hymyilin varmaan kolme päivää putkeen, haha :D

   Poista
 2. Eikä mä en kestä, ihana tarina :'D Ja hei ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 3. Ai että, tuli oma jo poisnukkunut mummu mieleen, hänkin just tollanen tässä päivässä elävä huikea nainen ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla myös tuli oma edesmennyt mummini mieleen. :')

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!