keskiviikko 3. elokuuta 2016

Welcome homeViime viikonloppuna lentokoneen saavutettua Helsingin kamaran kiitti lentäjä tuttuun tapaan matkustajia. Turvallista loppumatkaa toivotettuaan loppukaneettina hän sanoi jotakuinkin näin: "and perhaps some of you, welcome home". Hymyilytti. Oli kiva palata kotiin.

Mitä ilmeisimmin Suomi-visiitit tarkoittavat hiljaiseloa bloggerin puolella, sori siitä. Voisin heittää taskusta jonkin tekosyyn, onhan tässä tullut oltua jo töissä, kipeänä, nähtyä perhettä ja kavereita ja muutettua parempi puolisko uuteen kämppään, mutta tosiasiassa olen ollut vain kamalan laiska. Läppäri on hengaillut onnellisesti laukussaan ja kamerakin on unohtunut nurkkaan pölyttymään. Olen siis tavallaan lomaillut, jos en oikeasti oikeasti lomaillut, niin ehkä ainakin some-lomaillut.

Bucket list tälle reissulle on loputon, joten kai se on pikkuhiljaa otettava itseä niskasta kiinni ja ruvettava ruksimaan listalla olevia juttuja pois! Muutamaan suosikkiraflaan ollaankin jo ehditty ja seuraavaksi voisin yrittää suunnata nenäni satamalaivoille tai vaikkapa kesäteatteriin. Tai ehkä mustikkaan. Ihana kesä! <3

Miten siellä ruudun takana elokuu on pyörähtänyt liikkeelle? :)

4 kommenttia:

 1. Some-loma tekee oikeasti hyvää. Olkoon se kiireestä tai sitten laiskuudesta johtuvaa, hyvää se silti tekee! :D Mulla on elokuu pyörähtänyt käyntiin aika kivasti. Ei mitää sinänsä spessua, mutta silti jotenkin yleinen fiilis on hyvä. Sellainen mitä sen ehkä pitääkin olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Sitten kun sitä osaa vielä viettää ilman huonoa omatuntoa, niin avot. :D Sellainen yleinen hyvä fiilis kuulostaa vallan hyvältä <3

   Poista
 2. Lomalla saa ihan oikeasti olla lomalla, nyt nautit suomesta<3 Itseasiassa mun elokuu.. Mä palasin ite kaks päivä sitten kotiin ja kuulin ton saman lauseen lentäjältä ja mä tulin pysyvästi :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin ihan täysillä, kiitti <3 Tervetuloa takaisin. Reissussa on hyvä, mutta kotona paras. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!