keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vilken härlig dag i BorgåVuodenajasta viis saa visiitti Porvooseen minut aina vaan haluamaan kauniin (vaaleanpunaisen...) puisen omakotitalon, sujuvan ruotsinkielentaidon, perheidyllin ja sen oman kolon juurikin Porvoosta. Idyllinen vanhakaupunki pienine kauppoineen, kaunis rantaviiva, tunnelmalliset ravintolat ja kahvilat ja sieltä täältä korviin kantautuva ruotsinkielinen puheensorina tekevät kerta toisensa jälkeen tehtävänsä ja olen aina aivan myyty eikä tämä kerta tehnyt poikkeusta.Siskopuoleni ollessa käymässä Kouvolassa sai hän idean ajella erääksi illaksi Porvooseen. Kouvolastahan ei tosiaan ole kovinkaan mahdoton matka Porvooseen, joten on sääli miten harvoin sinne tuleekaan eksyttyä. Tuona kyseisenä päivänä jokusen tunnin retkeen mahtui mainiosti kiertelyä vanhassa kaupungissa, illallinen veden äärellä ja suussasulavat kakkupalat Cafe Cabriolessa. Ei pöllömmin vietetty ilta siis, näitä lisää!

Porvoo on pakko liittää jokakesäiseen bucketlistiin, niin monta kokeilemisen arvoista ravintolaa tuli spotattua ja vähintään yhtä monta huokausta tuli päästettyä kauniiden maisemien johdosta. Minne te siellä ruudun takana suuntaatte, jos oma kotikaupunki käy pieneksi ja on vain yksi päivä aikaa?
2 kommenttia:

  1. Hejsan, är du fortfarande i Finland ?
    Hoppas att du har det bra !
    Kram / Karine

    VastaaPoista
  2. Porvoo on niin kaunis paikka! :) Mäkin kävin siellä tänä kesänä pitkästä aikaa ja tykästyin <3 Kauniita kuvia oot ottanut! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!