maanantai 7. marraskuuta 2016

Maanantaimoikat

Maanantai ja uusi viikko edessä, poutapilviä taivas pullollaan ja koko aamupäivä vapaa. Tätä laiskaa vapaa-aikaa olen kaivannut viime viikkoina ja nyt kun se on vihdoin täällä, en tiedä mitä sillä tekisin. Ehkä lähden Salevelle, sillä keskiviikoksi on luvattu lunta, eikä liukastelu lumisella rinteellä oikein innosta. Voitteko kuvitella, lunta!? Marraskuussa! Voi tätä onnea. Halvat on huvit, mutta au pairin tulotasolla parempi niin.

Viime viikkojen hektisen elämän keskellä blogi on jäänyt vähän kakkoseksi eikä postauksissa ehkä ole ollut samalla tavalla ajatusta, punaista lankaa ja eforttia mukana, kuin mitä haluaisin niissä olevan. Muutenkin tuntuu, että ideat ovat välillä vähän vähissä. Inspiraatio, se on hukassa. Jälleen kerran käännyn teidän, ihanien lukijoideni puoleen. Mitä työ haluaisitte lukea? Millainen on ylipäätään hyvä blogi, mikä saa palaamaan uuden blogituttavuuden pariin uudemman kerran? Millainen blogi inspiroi? Heittäkää sumeilematta risut ja ruusut kehiin. Etenkin risut, ilman niitä kehitys loppuu lyhyeen.

Niin ja hei, mitä teidän maanantaihin kuuluu? :)

New Monday, new week, beautiful autumn day and nothing to do, oh how I've missed these lazy Mondays. Past few weeks have been anything but lazy or relaxing so it feels so good to do nothing. Mainly because of that I've been neglecting my blog and still I have some kind of lack of motivation or inspiration. This is the point when I need your help (once again I know... :D). So please, tell me what makes you continue reading some blog? What kind of blog inspires you? What do you wanna read? Even if I write for myself I have to say that without readers and comments this would be so boring so of course I want that you like what you read. So please, feel free to share your thoughts.

And heyyy, how are you? :)
Shirt - Primark
Coat - Vila
Jeans - Zara
Shoes - Converse

Raita K, Geneve 2016

4 kommenttia:

 1. Nuo on hyviä kysymyksiä, oon itsekin miettinyt että mikä mahtaa olla se hyvä blogi ja mikä nimenomaan on se juttu millä palataan lukemaan! Mä palaan/jään lukijaksi jos sisälö on mielenkiintoista ja ne hyvät kuvat! Ne on tärkeitä. Joskus näkee niitä jotka on kyllä liian suuria, valoisia ja liian "liikaa" eli siis on liikaa varmaan panostettu joihinkin kuviin ja se jonkinlainen aitous lähtee, en osaa sanoa! Itse luen paljon erilaisia, on tyyliä, muotia, matkustelua, ajatusta ja arjesta jakavia blogeja, au paireilua, kaikennäköistä tällaista:D Tuossapa myös niitä juttuja mitä tykkään lukeakkin:D

  Hei tässäpä postausaihetta kerrakseen, alkoi nimittäin mietityttämään mikä oikeesti on se hyvä blogi, mikä juttu jolla lukija palaa ym:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä kieltämättä pohdittavaa kerrakseen ja luultavasti vastauksia löytyy yhtä monta kuin lukijoitakin. Kun olisikin se yksi oikea vastaus, niin miten helppoa (ja tylsää) tää olisikaan.

   Poista
 2. Täällä intoillaan kans lumesta marraskuun alussa, jei! :)

  Mun täytyy kompata Kataa tossa ylhäällä, mua houkuttaa blogeissa kauniit kuvat ja aito asenne, eli lähinnä se, että kirjoittaa juurikin siitä mistä itse haluaa ja mistä itse on aidosti innoissaan :) tosi laidasta laitaan tulee seurattua blogeja, yleensä se on visuaalisesti toimivan ulkomuodon ja aidonoloisen sisällön yhdistelmä mikä parhaiten uppoaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän ne peruspilarit lie, mutta toisaalta riippuu lukijasta minkä kokee kauniiksi tai aidoksi. Onneksi on varaa valita! :) Kiitos kommentista ja lumista marraskuun jatkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!