torstai 17. marraskuuta 2016

TBT: Venice

Ihanaa huomenta pallerot! Muutaman edellisen tbt-postauksen tavoin ajattelin vielä tänäkin torstaina palailla ihanaan ja aurinkoiseen Italiaan, tällä kertaa Venetsiaan. Ihanaan Venetsiaan, joka on yksinkertaisesti aivan sairaan kaunis. Jokaisen nurkan takaa paljastuu toinen toistaan kauniimpia kujia, kanaaleja ja aukioita.Voisin kuvitella harhailevani sokkelomaisilla kujilla viikkotolkulla, pysähtyväni ryystämään lattea tunnelmallisiin kahviloihin ja syöväni itseni pulleroksi italialaisissa trattorioissa. Liekö koskaan saan tarpeekseni iltahämärissä hiljenevistä kujista ja epäilen, että kyllästyisin tämän elämäni aikana seuraamaan gondoleita iloisine kuskeineen.Italia on ihana, mutta Venetsia on vielä oma juttunsa. Sen sanotaan olevan sulkeutunut ja kylmä, mikä ehkä on totta, mutta omalla ajatusmaailmalla ja käytöksellä lienee myös merkitystä asiaan. Sen sanotaan olevan turistien kansoittama - ja sitä se ehdottomasti onkin. Matkusta siis hieman pahimman turistisesongin ulkopuolella, silloin saat Venetsiasta enemmän irti.Älä kiirehdi. Venetsia on kiireetön ja rauhallinen ja voih, niin kaunis. Älä hoppuile vaan katsele, tallustele, eksy ja löydä rauhassa. Venetsia on kuin oma pieni maailmansa ja seikkailumielen kanssa reissatessa jo matka lähikauppaan voi olla oikea elämys.

Oletko sinä käynyt Venetsiassa? Mitä pidit?

Thursday, so time to throw back to Italy and Venice, one of the most beautiful and mystical cities I've ever visited. Have you been to Venice?

6 kommenttia:

 1. Huh mitä kuvia ja ruokia! Tän takia liityin sun blogin lukijaksi, niin voin tulla kuolaa sun reissu- ja ruokakuvia :D Ps. kiitos kommentista blogissani! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin kauan haaveillut Italiaan matkustamisesta ja nyt vihdoin pääsen Roomaan <3 Mutta Venetsia on ehdottomasti toinen kaupunki jossa haluan Italiassa käydä unohtamatta niitä pieniä kyliä :D Näyttää kyllä niin upealta! Nuo kaikki rakennukset ovat niin kauniita ja kivan värisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan innolla (ja kateudella) siun reissukuvia :D

   Poista
 3. Mä niiiiin haluaisin päästä kans venetsiaan<3 Näyttää niin kauniille!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!