torstai 1. syyskuuta 2016

SPREEPARKJokunen vuosi sitten oltiin lähdössä pikkusiskoni kanssa ihka ensimmäistä kertaa Berliiniin ja sormet syyhyten googlailtiin mitä kaikkea sitä voisikaan tehdä ja missä käydä. Julian blogista taidettiin ensimmäisenä bongata upeat kuvat hylätystä huvipuistosta. Pienen lisätutkimuksen jälkeen olimme aivan vakuuttuneita - tuohon huvipuistoon oli pakko päästä tutustumaan.
Eräänä päivänä tuntien eksymisen jälkeen löysimme vihdoin tiemme puistoa kiertävälle aidalle, kiipesimme vaivalloisesti sen yli ja niinpä seikkailumme sai luvan alkaa. Seikkailu Spreeparkissa, hylätyssä huvipuistossa, jonne näin torstain kunniaksi johdatan myös sinut, hyvä lukijani. Kaappaa reppusi, heitä lenkkarit jalkaan ja virittäydy tunnelmaan; tässä tulee legendaarinen Spreepark.Me pääsimme puistoon verrattain helposti ja saimme oleskella siellä varsin rauhassa. Sittemmin puistossa on riehunut tulipalo ja palon jälkeen alueen valvontaa on tiukennettu. Olettaisin seikkailunnälkäisten onnistuvan silti yhä vielä sniikkaamaan sisään alueelle niin halutessaan. Helpoiten alueen saavuttaa käyttämällä S-Bahnia ja hyppäämällä pois nimikkoasemalla, Plänterwaldissa.

6 kommenttia:

 1. apua, ompas ihan mielettömän aavemaisen näköinen paikka :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan huikee mesta. Jos ikinä eksyt Berliiniin ni käy!

   Poista
 2. Siis jotenkin tosi mielenkiintoisen näköinen paikka! Mä en oo kauheesti käynyt missään hylätyissä paikoissa, mutta kiinnostais kyllä kovasti! :) Hienoja kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei ole kovin montaa kovin ihmeellistä hylättyä mestaa, mutta ulkomaillahan näitä riittäisi! Kiitos :)

   Poista
 3. Aaa, te kiipesitte aidan yli! Luin netistä, että monet menee aidan ali ja mietiskelin sitten, että pitääkö se aita kirjaimellisesti ohittaa ryömien. En sitten viime Berliini reissulla tuolla käynyt, jotenkin olisi kivempi mennä jonkun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tavattiin toinen porukka puistossa, he olivat tulleet ali/läpi. Kiipeäminen ei varmasti ollut se helpoin tapa... Joo en miekään välttämättä yksin lähtisi, mutta seuran kanssa tuo oli aivan mielettömän siistiä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!