tiistai 26. heinäkuuta 2016

Auberge d' Archamps


Jälleen aika jakaa yksi ravintolavinkki, tällä kertaa Geneven ympäristössä liikkuville. Archampsin pieneen kylään Geneven liepeillä sijoittuva Auberge d' Archamps vei sydämeni jo ihan ensivisiitillä ja sinne onkin tullut palattua yhä uudelleen. Archamps on pieni, eikä ravintolatarjonta päätä huimaa, joten uskallan väittää tämän vievän kirkkaimman mitalin aivan suvereenisti. Archamps on hivenen vaikeasti tavoitettavissa julkisille Genevestä, mutta mikäli käytössä on oma kulkuneuvo, on tämä ravintola ehdottomasti must go.

Auberge d' Archamps tarjoaa sekä lounasta että illallista ja molemmat ovat aivan törkeen hyviä! Illallislistalta suosittelen risottoa, nam. <3 Ravintola on suosittu ja pöytävarausta suositellaan jopa lounasaikana. Hinta ja laatu kohtaavat ja vipeltävätkin saumatonta käsikynkkää ruokalajista toiseen, eikä vain geneveläisittäin, vaan myös suomalaisella asteikolla.

Ravintola on kaunis ja ajaton. Terassi on rauhallinen ja itse asiassa koko alue on rauhallinen, joten ruokailukokemus ulkona on varsin miellyttävä. Viinilista on mukavan kattava ja entäs sitten itse ruoka? Näyttää, tuoksuu ja maistuu aivan älyttömän hyvälle. Yksityiskohtiin ja esillepanoon on panostettu jopa lounasaikaan, mikä on ainakin omalla kohdalla iso plussa.

Menkää ja testatkaa! Entä onko teillä Geneven läheisyydessä omia lempparipaikkoja? Jos on, jakakaa ihmeessä ne!

6 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa oikeen hyvälle ja näytääkin!<3 Mä en oo löytäny täältä vielä mitään lemppariraflaa, tuntuu et kotona on aina parhaat ruoat :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan täydellinen spotti ruokailulle. Kotona tehty ruoka on kyllä miustakin ihan parasta, mut miun hostperhe tahtoo aika usein mennä sieltä mistä aita on matalin. :D Tuleepahan syötyä ulkonakin varmaan yhden elämän tarpeiks..

   Poista
 2. Voi miten kauniin näiköinen ravintola <3 Ja tuo jälkkäri.. unelma <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ahh eihän tämän postauksen takia tullut kuin nälkä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Itsensä kiusaamista kirjoitella näitä nälkäsenä, hah :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!