perjantai 28. lokakuuta 2016

Lately

Moikkamoi! Onneksi on perjantai, tämä au pair on nimittäin vakavasti viikonlopun tarpeessa. Muistan hostäitini sanoneen joskus, että arkena työtunteja saattaa tulla paljonkin, mutta että lasten lomat ovat sitten au pairillekin helppoja. Kattia kanssa, tämä yksilö on ainakin kuin jyrän alle jäänyt ja eletään vasta perjantai-iltapäivää, vielä viisi lomapäivää siis edessä. Mitä miun elämä on siis viime aikoina pitänyt sisällään?

Olen käynyt päärynävarkaissa! Täällä päärynäpuita on vähän siellä täällä ja pakkohan niiden apajiin on ollut päästä käsiksi. Tähän mennessä tämä harrastus on tosin poikinut naarmuja, palkeenkielen farkkuihin ja kummastuneita katseita - niin ja yhden suuttuneen lehmän.
Olen fiilistellyt kaunista ruskaa, ihanan lämpöisiä syyssäitä ja omassa pihassa kasvavia kiivejä. Olkoonkin, että olen kamalan allerginen kiiveille. On niitä silti kiva fiilistellä, valokuvata, kastella ja hoivata.

Kuluneella viikolla ollaan eksytty lasten kanssa myös leffaan (Les Trolls, ihana!), mäkkäriin, ruskaretkelle ja DinoExpoon (luultavasti varsin mielenkiintoinen ja hienosti toteuttettu tapahtuma, mutten ihan hirveästi tajunnut mistään mitään viiden lapsen kanssa pyöriessä).

Vaikka lapsilla on harrastuksia ja koitetaan tehdä joka päivä jotain mukavaa, niin silti näillä riittää energiaa vaikka pienelle kylälle. Kuvitelkaa vaikkapa viistoista espressoa vetänyt marakatin ja Duracell-pupun risteytys ja heittäkää se potenssiin kymmenen. Saatte tulokseksi meidän beben vielä kymmenen aikaan illalla monen aktiviteetin ja hippaleikin jälkeen. Ei liene ihme, että nukkumatti on kolkutellut aika tarmokkaasti ovella harva se ilta.

Lasten loman ohessa olen ehtinyt kuitenkin treffata ihania kavereita sushin merkeissä niin Ranskan kuin Sveitsinkin puolella. Tämän lisäksi eksyin Nyoniin lasilliselle erään sveitsiläisen jäbän kanssa. En mää ny muuten ois mennyt, mutta kun tuo sveitsiläinen osasi laulaa miulle Robinin Frontside Ollien, niin ei vaan voinut sanoa ei.

Viime viikonloppuna pyörähdettiin erään ystäväni kanssa Bernissä! Ihanan pieni ja tunnelmallinen kaupunki ja miten hauskaa olikaan nähdä ranskankielisen ja italiankielisen sveitsiläiskaupungin jälkeen vielä saksaakin puhuva yksilö. Ihan eri fiilis kun vaikkapa Genevessä tai Luganossa. Bernissä päädyimme couchsurfingin kautta yöksi erääseen ihastuttavaan kommuuniin popsimaan dyykattua illallista, ruokkimaan pihalla asuvia kanoja ja vaihtamaan kuulumisia todella mielenkiintoisten persoonien kanssa. Niin kaukana kun hipistä olenkin, niin oli tuo vaan aika siisti kokemus!

Mitä teille kuuluu? :)

Hello everyone! I'm so glad it's Friday already since I feel I could sleep like hundreds of hours non-stop. There's still five more days kids holiday to go and I have no idea how to survive, hah. Lately I've spent quite a lot time with kids. We have eaten in McDonalds, gone to movies to watch Les Trolls (loved it:) and to DinoExpo to see huge dinosaurs. No matter how many activities they have they still have too much energy all the time, especially when it's time to go to bed.

When I haven't been with kids I've met some friends over sushi, traveled to Bern and met a Swiss guy who actually was able to sing me Robin's Frontside Ollie. You can not say no to this kind of guy if he asks for drinks, can you?

What have you done lately?

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus :-) Mulle kuuluu hyvää ja oon niin ilonen kun alotin blogin pitämisen. Tykkään tästä hommasta tosi paljon ja tykkään muutenkin lueskella muiden blogeja.

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että siekin oot löytäny tän ihanan harrastuksen pariin. Tervetuloa joukkoon! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!