keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Wednesday traditionMiulle ja toiselle Suomi-vahvistukselle ehti kesän aikana muodostua perinteeksi suunnata joka keksiviikko sushille erääseen tiettyyn Paquisissa (what a surprise, I know...) sijaitsevaan sushiraflaan. Niinpä on tuskin vaikeaa arvata minne suuntaamme tänään, tuo vahvistus kun on piipahtamassa näillä nurkilla! Jokusen sushipaikan testanneena liputan täysin tämän ravintolan puolesta. Try it. Love it. Silvuplee.
Koko alkuviikko on mennyt lähinnä ähkystä toiseen keplotellessa, joten huominen ilman yksiäkään ruokatreffejä kuulostaa paremmalta kuin hyvältä (viinilasillista ei sitten lasketa). Eilen leffaherkut lasten kanssa bulgarialaisia aamiaismöhkäleitä unohtamatta, maanantaina sushiöverit ja beben synttäridinner... Ei liene ihme, ettei miuta oo tällä viikolla nähty mitkään muut kuin juoksupökät jalassa.
Tämän ähkyaikakauden vastapainoksi Suomi-tyttöjen organisoima patikkaretki paikkaan x ensi viikonloppuna tehnee terää. Sitä ennen kuitenkin yritän ihmistäytyä, tunkea itseni farkkuihin ja suoriutua vielä yksistä sushiövereistä. Kivaa (ja ruoantäyteistä) keskiviikkoa myös ruudun sille puolen!


Once more a restaurant tip to Geneva! If you are craving for sushi I highly recommend that you head to this place. You can find many good sushi places in Geneva but in my opinion Le Comptoir is number one. We used to go there every Wednesday last summer with my friend. Now this friend of mine is visiting Geneva and guess what? We are going to have sushi this evening, love this tradition! Before my sushi date later today I am going for a short hike with elder kid. I hope you all have a nice Wednesday! :)

14 kommenttia:

 1. Oi nams miten herkulliselle näyttää!<3 Kivaa keskiviikkoa sinnekkin! :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä parempaa kun mille näyttää, heh! Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Oooh mä rakastan sushia niin paljon! Näyttää taivaalliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan suvereenisti elämäni parasta sushia. Veikkaan, että Suomeen palatessa on hivenen vaikea löytää samalle tasolle yltävää paikkaa.. :D

   Poista
 3. ooo, miten hyvän näköistä, rakastan sushia, pitäs tehdäkni joku päivä!:) Kivaa viikonjatkoa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Pitäis itekin tehdä useammin, niin ei olis ihan niin poropeukalo siinä hommassa eikä kynnys niiden väsäämiseen ois ihan kamalan korkea. Kiitos samoin! :)

   Poista
 4. Mä en ole koskaan oikein ptiänyt sushista, mikä on hassua kun rakastan kyllä kiinalaista ja muutoin japanilaista kulttuuria ja ruokaa:D omatekoinen menee muta sitäkään ei voi vetää kun muutaman, oli se kyllä nannaa kun itse teki ja se muutamakin maistui erittäin hyvältä 8) Sitten tuli stoppi:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa jännä, yleensä kun ihmiset tuntuvat oppivan tykkäämään siitä ajan kanssa. Ehkä siekin vielä jonain päivänä? :D

   Poista
 5. Mä oon viimeks maistanu sushia ala-asteella. Ja nyt oon jo sentää 19-vuotias, joten pitäisi varmaan taas mennä sitä syömään! :D en yhtään muista tykkäsinkö siitä vai en. Sulla tosi kaunis blogi ja kivoja postauksia. Sait musta uuden lukijan :) Jos sua kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä, mutta valitse paikka huolella. Ei ole ehkä mitään pahempaa kuin paha sushi. Hei kiva kuulla että miellyttää ja tervetuloa seuraamaan. :)

   Poista
 6. Vähän ihana perinne tuollainen, että kerran viikossa käy syömässä mukavassa paikassa ♥ Ja syöminen ja ruokaähky muutenkin on ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä perinnettä on kyllä vaalittava ja jatkettava Suomessakin. No sanopa muuta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!