torstai 20. lokakuuta 2016

TBT: Lago Di GardaViime torstaina käydessäni läpi Veronan kuvasatoa päädyin selaamaan laajemmaltikin kuvia Italiasta. Niinpä ajattelin jatkaa matkakuumeen lepyttelyä (tai kartuttamista..?) sukeltamalla syvemmälle Gardan maisemiin. Mikäli pitäisi valita yksi suosikkikohde Italiasta, olisi se ehkä juurikin Garda. Järvi, vuoria ja sympaattisia pieniä kyliä. Kuulostaa muuten ihan Geneven ympäristölle. Tai meidän mökille. Taidan pitää järvistä, vuorista ja sympaattisista pienistä kylistä.


Pyörin ympäri Gardaa ensin omin nokkineni ja sitten paremman puoliskoni kanssa pienellä Fiatilla. Kilometri kilometrilta rakastuin aina vain enemmän koko paikkaan ja olin salaa hieman surullinen kun lähdön aika koitti. Reissun aikana puhelimeni muistiinpanot täyttyivät sympaattisten kylien nimistä, tunnelmallisista ravintoloista ja upeille paikoille rakennetuista hotelleista. Halusin palata niistä jokaiseen.Eniten aikaa vietin Nago-Torbolessa ja jätin (tiedän, taas) palan sydäntäni jälkeeni. Nago ja Torbole ovat pieniä ja turistisesongin ulkopuolella perin hiljaisia paikkoja. Alue on kuitenkin henkeäsalpaavan kaunista ja tiedättekö, siinä on ehkä pienen pieni Alppi-fiilis. Taas yksi syy pitää paikasta hieman enemmän, vaikken edes tiedä, mistä moinen fiilis juurensa juontaa. Ehkä purjelautailijoille suunnattujen kauppojen valikoimasta, ehkä pienistä, hieman alppimaisista ravintoloista ja kahviloista. Samaan aikaan paikka on kuitenkin perin italialainen ja vanhan kaupungin kujilla pizzaslicea mutustellessa ei järven läsnäoloa aavistakaan. Ehkä paikan monipuolisuus on se, miksi siellä voisin viettää viikon jo toisenkin, kokonaisesta vuodesta puhumattakaan.

Mikä on siun lempparipaikka Italiassa? Entä minne tahtoisit seuraavaksi?


Ever since I went through my Italy photos last week I've been missing it so much. Even though I love almost all the cities I've been to there is one area I miss more than anything - Lake Garda. I visited there twice last spring and (of course...) I fell in love with the whole area.


I miss those sunsets over the lake, beautiful small villages, narrow roads, friendly people, flowers, windy beaches, gelato and many, many other things! I'd go back anytime and actually I hope I could spend a little longer time there some year. It would be great to experience summer, high season and villages full of life and as well those quiet winter months when you are probably the only one walking those beautiful beaches.I'd go back anytime. Even alone but rather with this handsome. I kinda miss him. Why I miss something all the time, why I can not have it all? 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tosissaan vähän alppifiilis välittyy tännekkin :) Rooma on vienyt mun sydämen, mutta oon varma, että ens kesänä Toscana saa vihdoin ykköspaikan mun sydämestä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Rooma ♥ Ja Toscana! Millanen reissu suunnitteilla?

   Poista
 2. Rakastan Toscanaa! Milanossa ois kiva käydä :) Aivan ihania kuvia ♥

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toscana vaikuttaa kyllä mahtavalle, sinne on päästävä! Kiitos ♥

   Poista
 3. Ihana Italia, ihanat tunnelmalliset kuvat! Nuista huokuu just se Italian fiilis mitä oli Roomassakin:3 Rooma oli kyllä niin ihana paikka että siellä on päästävä vielä kerran ainakin käymään:) Mua harmittaa kun Fontana di Trevi oli rempassa silloin kun kävin ja Trasteveren alue jäi näkemättä:D Mutta Milano on sellainen mikä olisi nähtävä ja joku rantalomakaupunkikin pitäisi varmasti kokea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, onpa siulla ollu huono tuuri! Italia on kyllä ihana päästä päähän ja rannikolta rannikolle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Eihän noista maisemista muita saakaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!