sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Sunnuntain suosikit

Heippa kuomat! Eilen illalla vahdin lapsia puolilleöin ja kyllä muuten sen jälkeen väsytti. Kumpikaan pennuista ei halua käydä nukkumaan miun vahtiessa, vaan siisteintä olisi vaan pelata ja leikkiä koko yö. Luulin, että monta slicea pizzaa, tolkuton määrä poppareita, monen monta hippaleikkiä ja kahden tunnin leffa saisivat edes pienemmän väsähtämään, mutta kattia kanssa. Siinä kohtaa kun piti laittaa pää tyynyyn, bebe päätti yksinkertaisesti kiivetä miun selkään ja pysyä siellä kuin liimattu. Ehkä se oli sokerihumalassa liiallisesta limsasta? Vaikka voisin kernaasti nukkua pitkälle iltapäivään, ei taida auttaa muu kuin pyyhkiä unihiekat silmistä ja suunnata brunssille suomitypyjen kanssa. Sitä ennen vilkaistaan miun viimeaikaisia lemppareita. :)

Miltä teidän sunnuntai näyttää siellä ruutujen toisella puolella?
Viikon lemppariruoan tittelin nappaa hostäitini valmistamat simpukat ja ranskalaiset. Olisin onnesta soikea jo pelkkien simpukoiden kanssa, mutta että vielä ranskalaisia kylkeen. Tästä kombosta täydet pisteet ranskalaisille!

Viikon lempparihetki ajoittui muistaakseni tiistaille. Eräällä kaloista oli synttärit, joten bebe kahmaisi sen vesilasiin ja käveli lasi kädessä ympäri taloa iloisesti hoilottaen itsesanoittamaansa onnittelulaulua.

Toinen viikon lempparihetki oli lauantaiaamuna, kun olimme lähdössä beben kanssa keskustaan. Beben oli väen vängellä saatava pukea mahdollisimman samanlainen asukokonaisuus kuin mitä miulla oli päällä.

Lempparikosmetiikkatuotteeksi valikoituu oikeutetusti uusi (superhalpa) Makeup Foreverin huulipuna. Kestää ihan ok hyvin ja koostumus mitä mainioin. Globuksessa pyöriessäni Bobbi Brownin osaston myyjätär kehaisi sävyä, joten ei ostos ihan vikaan voinut senkään puolesta mennä? :D
Kosmetiikasta puheen ollen Genevessä ostan kosmetiikkani joko Manorilta, Globuksesta tai Douglasilta, niille siis viikon lempparikauppojen leimat. Varsinkin Globuksella on ihana käydä fiilistelemässä eksklusiivisia merkkejä ja laadukkaita tuotteita.

Suosikkilenkkireitti taasen kulkee Carougessa, kylämäisessä, rauhallisessa ja idyllisessä keskittymässä aivan Geneven keskustan tuntumassa. Voin vain kuvitella miten tunnelmallinen alue on esimerkiksi joulun alla!

Suosikkijuttu taasen on puistot. Kauniilla syyssäällä Geneve elää ja hengittää puistoista ja puistoissa. Tekisi mieli pakata lapset ja eväät autoon ja hurauttaa itsekin joku viikonloppu nauttimaan raikkaasta syysilmasta leikkien ja pelaillen ja lasten riemua katsellen.


Mitkä on just siun suosikkijuttuja tällä hetkellä?

Sundayyyy! I hope you are all having a good one? I'm planning to go to Geneva later today but first let's check what are my current favorites!

I just love those mussels my hostmum cooks every now and then. I'd be perfectly happy just with them but oh boy she makes perhaps the best fries I've ever tasted on side. Mussels and fries, well who doesn't love that?

My favorite moment was when one of our fishes had birthday (yea, you read it correctly, fish's birthday) and bebe caught it into the glass, walked with it through the house and sang her own Happy Birthday -song. I almost died because of too much laughing. 

The absolutely best (and the only one) shopping I've done lately has been a new lipstick from Makeup Forever. Cheap and doesn't beat Dior or Chanel with it's quality but still I adore it! By the way the best places to buy cosmetics in Geneva are Douglas, Manor and Globus. Love them!

My favorite place for jogging is Carouge. I must write a whole post about this cosy area close to Geneva! Lots of beautiful buildings, cosy cafes and restaurants full of feeling. It's like a small village right next to the downtown of Geneva.

Last but not least my favorite places here in Geneva are parks. At least here they are full of life, people and kids having fun and you simply can not walk there without smiling and wondering how beautiful the nature can be.


What are your current favs? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania suosikkijuttuja löytyi täältä ♥ Voi ihana oli nuo kalan synttärit ja se että piti olla lähes samanlainen asukokonaisuus yllä kuin sulla <3 Söpöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Miulla meni beben kanssa huomattavasti poikaa kauemmin tulla juttuun, mutta nyt sen kanssa elämä on kyllä ihan huippua. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!