lauantai 8. lokakuuta 2016

Melkein koti

Kuten jo aiemmin mainitsin, muutti parempi puoliskoni elokuun alkupuolella uuteen asuntoon. Sumeilematta pyörin hänen nurkissaan koko Suomi-visiittini ajan ja eihän sille minkään mahtanut, sisustuskuumehan siinä pyöriessä iski! Kun ei ole omaa kotia mitä laittaa, syyhysivät sormet kahta kauheammin paremman puoliskoni kodin suhteen. Vaikken asu hänen kanssaan eikä yhteen muutto siinnä edes hamassa (lähi)tulevaisuudessa, en voinut olla upottamatta lusikkaani tähän soppaan. Oli pakko päästä sisustamaan!

Paremman puoliskoni kalusteet ovat kauniisti ilmaistuna kovin eri paria; eri vuosikymmeniltä, eri väriä, erilaista matskua ja osa jo elämää nähneitä. Lähtökohdat kodikkaan ja kauniin kodin luomiseen olivat ja ovat edelleen kovin haastavat ja ounastelenkin, ettei siitä aivan täydellistä ikinä tule. Pienillä askelilla ja pala kerrallaan, varsin kavalasti varsinaista lupaa kyselemättä, aion kuitenkin saada muutoksia aikaan. Vanhaa pois ja ylihinnoiteltua tilalle - se olkoot mottoni!

Keräsin tähän postaukseen pieniä sisustusratkaisuja, -esineitä ja -elementtejä, joita voisin kernaasti huolia paremman puoliskoni kotikoloon. Vaaleaa, puuta, kulutettua ja kiiltävää ja ennen kaikkea kaunista ja kodikasta. Muhkeat matot ja kodintekstiilit ovat miltei listan kärkipäässä, ne kun mielestäni luovat sen kodikkuuden. Lista on loputon, mutta ehkäpä vielä joskus, pala palalta, pääsen esittelemään teille sen kämpän, joka ehkä eniten tällä hetkellä kotiani muistuttaa.


Le sac täältä / Pöytälamppu täältä / Lexingtonin patakinnas ja -lappu täältä
Jo Malonen tuoksukynttilä / Ihana ryijymatto täältä / Keittiötaulut täältä / Lexington muki täältä

6 kommenttia:

 1. Upeita sisustusjuttuja <3 TOi muki = <3

  VastaaPoista
 2. niin ihania juttuja nämä kaikki, iik! ♥ ostin muutama viikko sitten tuon kollaasin maton itselleni, ja oon ihan rakastunut siihen :) lisäksi tilasin noita sisustustauluja muutaman, ja odottelenkin niitä saapuvaksi! heh, meillä on todella samanlainen sisustusmaku :')

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihan parasta kun löytää samalla maulla varustetun kanssabloggaajan! ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!