lauantai 21. toukokuuta 2016

4 x lemppariruokapaikka

Geneve lähialueineen yllätti miut vallan positiivisesti mitä tulee ruokailumahdollisuuksiin. Varsinkin, jos sinulla on auto käytössäsi, ovat mahdollisuudet likimain loputtomat. Auton lisäksi tarvitset vain yhden asian - järjettömän paksun lompakon.

Viimeiseksi mainitun puuttuessa on itselläni jäänyt alueen suosituimmat ravintolat testaamatta, mutta joitakin miltei sopuhintaisia lemppareita on miullekin ehtinyt jo muodostua! Jos siis eksyt Geneveen, eikä tilisi saldo välttämättä anna periksi illalliselle Kempinskissä, drinkeille Rooftop42:ssa tai Hotel d'Angleterren iltapäiväteelle, suosittelen testaamaan näitä vaihtoehtoja. :) Valitettavasti edes Suomen ja Helsingin hintatasoon tottuneena näitäkään paikkoja ei voi halvaksi haukkua, mutta geneveläisittäin varsin järkevästi hinnoitelluista paikoista on silti kyse.
Le Cheval Blanc - brunssille

Kylämäisessä Carougessa sijaitseva Le Cheval Blanc on mukava, suosittu ja kivasti sisustettu kahvila, tai baari, vuorokauden ajasta riippuen. Tämän paikan brunssissa hinta kohtaa laadun ja runsaasta noutopöydästä jokainen löytänee mieleistään. Valikoima on kovin perinteinen pekoineineen ja monella tapaa valmistettuina munineen, mutta saa silti miulta ehdottomasti peukun. Iso plussa tuorepuristetuista mehuista!Les Recyclables - lounasta etsivälle

Plainpalaisin välittömässä läheisyydessä sijaitsee yksi miun Geneven ehdottomista lemppareista, kahvila-kirjakauppa Les Recyclables. Todella sympaattinen kahvila sopii mainiosti kirjakaupan kanssa samaan tilaan. Henkilökunta on todella mukavaa, paikka varsinkin yliopisto-opiskelijoiden suosiossa ja ruoka aivan tajuttoman hyvää. Paikka tarjoilee satunnaisesti myös brunsseja sekä esimerkiksi livemusaa!


Aimé Pouly - pikaista purtavaa

Ilmeisesti paristakin paikasta Genevessä löytyvä Aimé Pouly on ehdottomasti yksi suosikeistani, kun puhutaan kahviloista ja nopeasti mukaan otettavia välipaloja tarjoilevista paikoista. Aimé Poulyn tuorepuristetut mehut ja ihanat makeat ovat vieneet miun sydämen mennessään jo heti ekalla kohtaamisella. Rakkautta ensisilmäyksellä toden totta!

La Pignata - pizzojen kärkikastia

Niin ikään Plainpalaisin liepeiltä löytyvä La Pignata tarjoilee omaan makuuni yksiä Geneven parhaista pizzoista. Autenttisen tunnelman takaa aito italialainen henkilökunta ja paikan vaatimattomasta ulkomuodosta huolimatta pizzat yksinkertaisesti vievät kielen mennessään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!