tiistai 10. toukokuuta 2016

Rakkaushuolia

Pojalla on rakkaushuolia.

On eräs espanjalainen tyttö, korviaan myöten ihastunut poikaan.
On eräs Amelie, täysin lääpällään poikaan.
Ja eräs kiinalainen, vannonut jo rakkauttaankin. Kiinaksi tietysti.

Tämä ei itseasiassa edes yllätä, onhan poika pitkäripsinen säihkysilmä, perinyt ehdottomasti vanhempiensa parhaat puolet. Mutta entäs sitten, kun poika ei olekaan ihastunut kehenkään näistä kolmesta? Sen sijaan hän on lääpällään kahteen muuhun tyttöön. Saako hän näiltä vastakaikua - siitä en ole aivan varma.







Ennen kuin ehdin edes kysyä, kertoi hän kaikkien kuuden olevan kuitenkin kaveruksia keskenään, kuin kuusi muskettisoturia! Kun yhtä harmittaa, on pian koko jengi lohduttamassa. Kun yhtä kiusataan, ei aikaakaan kun viisi muuta ovat tätä puolustamassa. Tämä järjestely on pojan mielestä vallan mainio, eikä häntä harmita, vaikkei ihastukset olekaan muita kun kavereita. Kuulemma olisi noloa pitää tyttöä julkisesti kädestä.

Kun vaan tajuaisi säihkysilmä, pitkäripsi, kuinka tavattoman onnekkaita he vielä ovat. Ei ole kirous hengailla friendzonella. Sinne joutuminen ei tarkoita ikuista kärsimystä tai ystävyyssuhteen purkamista ja teekutsut tytön luona ovat juurikin sitä - teen hörppimistä tytön kivoimmista astioista puutarhassa äidin valvovan silmän alla. Missä kohtaa tämä kaikki sitten muuttuu ja ihmissuhteista tulee salapoliisityötä ja kuudetta aistia vaativia mutkikkaita arvoituksia? Mitä ilmeisimmin jossain yhdeksän ikävuoden ja parinkympin merkkipaalun välillä.





Toppi - Bershka
Farkkushortsit - Bershka
Collegepaita - Vero Moda
Kengät - Converse
Reppu - Primark

Mike S, Geneve 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!