lauantai 28. toukokuuta 2016

Hattu tekee kaikesta parempaa

Pohdin sopivaa otsikkoa postaukselle tovin jos toisenkin. Miten vaikeaa voikaan olla keksiä jokin lyhyt, naseva teksti? Edes sana. Fraasi. Mitä vain. Mitä vain, kunhan se ei ole liian kliseinen. Eikä liiaksi blogimaailmassa pyörinyt. Itse postaukseen tai kuviin sen kuitenkin soisi liittyvän, mutta liian ilmeinen otsikko on tylsä. Kyllä on taas naisella ongelmat, huomautti tuttavani, kun hänelle kriisistäni valitin.

Hattu tekee kaikesta parempaa. Se on totta. Siinä missä vielä lukiossa huonon hiuspäivän pelasti Bad hair day -pipo, on pelastaja saanut sittemmin hieman elegantimman ulkomuodon oikean hatun muodossa. Hattu on kuin porkkana, se sopii mielestäni mihin tahansa. Tai kuin ketsuppi. Tiedättehän nämä. Mutta takaisin siihen otsikkoon. Hattu tekee kaikesta parempaa on oikeastaan vahinko. Itseaiheutettu vahinko tosin. Ystäväni pelkää käärmeitä kuollakseen. Eläviä ja kuolleita, pehmoisia ja kovia, kuvia ja videoita. Niinpä hänen parastaan ajatellen päätin tarjota hieman siedätyshoitoa iskemällä kuvia hattupäisistä käärmeistä hänen fb-seinälleen. Vaan eipä tuo kurja apuani arvostanut. Rääkäisyn saattelemana manasi mokomat kuvat ties minne. Ei auttanut vaikka miten yritin selittää, että niillä käärmeillä on hatut päässä. Ne on hauskoja. Hattu tekee kaikesta parempaa, jopa käärmeistä.
Ps. Ystäväni lätkäisi vastapalvelukseksi fb-seinälleni videon söpösti puetuista tarantelloista. Kuten jo aiemmin mainitsin, en vihaa mitään niin paljon kuin hämppyjä. Likaista peliä, sanon minä.


Mekko - H&M
Hattu - torilta Veronasta
Laukku - H&M
Kengät - Converse

Eero T, Annecy 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!