perjantai 6. toukokuuta 2016

Bank holidayn yllärivieras

Se saapui eilen tännekin, kesä nimittäin! Sääennusteet eivät ihan sitä vielä lupailleet, mutta niin vain saimme nauttia vapaapäivästä perin juurin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä, ihan huippua! En tiedä kumpi oli onnellisempi, au pair vaiko lapset? :D

Täällä rajalla on sveitsiläiseen tapaan oikeastaan kaikki kiinni pyhinä. Mekin pyhitimme koko päivän ihan vain lorvailuun - kävimme lasten kanssa puistossa ja niityllä (kiva nähdä taas heinänuha..), beben kanssa elokuvissa ja illalla grillasimme perheen bulgarialaisten tuttujen seurassa. Perhe avasi koleasta säästä huolimatta bbq-kauden jo miun reissun aikana, joten tällä kertaa grilliruuasta taisin iloita eniten minä! Miten ulkona tehty ja osittain myös syöty ruoka voikaan maistua niin paljon paremmalta?

Hostfamilyni kanssa tehty työsopimus velvoittaa minut työskentelemään viisi tuntia päivässä, mutta rehellisyyden nimissä aniharvoin työaika rajoittuu tuohon viiteen tuntiin. Yleensä yksinoloa rakastavana suomalaisena ympäripyöreät päivät lasten kanssa tuppaavat olemaan vähintäänkin tarpeeksi, mutta eilen se ei haitannut menoa yhtään! Sen sijaan taisin olla illalla aivan yhtä pettynyt kuin lapsetkin, kun oli aika raahautua pihalta sisälle iltapuuhiin.

Meidän bank holiday oli siis varsin onnistunut tapaus. Aurinkoa, yhdessäoloa ja mikä parasta, bebekin taisi olla miltei kiukuttelematta koko päivän. :) Näitä lisää kiitos - voittaa hektisen ja varsinkin bebelle varsin väsyttävän arjen mennen tullen. Onneksi pian on kesä ja loma!

Miltä maistui helatorstai siellä Suomen kamaralla?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!