perjantai 27. toukokuuta 2016

Muiden joukossa

Moikku ja kivaa huomenta ja perjantaita ja kaikkea! Palasin just takaisin friday marketilta tolkuton läjä vihanneksia mukanani ja nyt mietin, että voisin tehdä jotain hyödyllistä. Nah, ehkä kohta. Miulla on jotenkin tosi hyvä viikko menossa ja voisin turista ihan niitä näitä varmaan yhden maratonpostauksen verran. Taidan säästää sen kuitenkin myöhempään ajankohtaan ja sen sijaan palaan muutaman päivän taa Geneveen.

Keskiviikkona täysin tavoistani poiketen lähdin työpäivän jälkeen vielä pikavisiitille ihmisten ilmoille! Syynä tähän hurjapäisyyteen oli Les Filles Indignesissa järkätty after work. LivinGenevan ihastuttava Diana heitti miulle kutsun kyseiseen tapahtumaan ja kerran tarjolla oli rantakuteita, meksikolaista muotia ja ihastuttavia koruja mukavassa miljöössä, niin mikäs minä olin sanomaan ei?

Meksikolainen muoti vei kuin veikin miulta jalat alta! En tosin ole aivan varma mitä sombrero-sekamelskaa odotin, mutta hivenen boheemit ja laadukkaat vaatteet olivat ehdottomasti mieleeni. Muutamat kokouikkarit, bikinit ja jokunen muu vaatekappale jäivät pyörimään mielen perukoille. Ehkä sitten ensi kerralla..? Koska suomalaiselle small talk on lähinnä kirosana ja vatsat kurnivat nälästä jo tullessa, jäi meidän visiitti harmikseni hieman lyhyeksi. Itse kahvila vaikutti todella miellyttävälle ja trendikkäälle paikalle ja sinne suuntaan varmasti vielä joku päivä.

After workilta suuntasimme vanhaan kaupunkiin illallinen mielessä. Nälkäisinä päädyimme ensimmäiseen eteen sattuneeseen ravintolaan ja se jos mikä oli virhe. En ole eläissäni syönyt niin mitäänsanomatonta pastaa. Ja entäs sitten parmesan? Miten parmesanista voi saada pahaa, en ummarra? Vannoinkin kaverilleni, että seuraavalla kerralla tsekkaan ravintolan valmiiksi somea ja Tripadvisoria hyödyntäen. Kaltaiselleni foodielle kun huono ravintolakokemus on melko lähellä maailmanloppua.

After workin uusista tuttavuuksista suosittelen vilkaisemaan MexiConceptin sekä Pink Ananaksen tarjonnan. Varsinkin jälkimmäisen brändin tuotteet jäivät kummittelemaan mieleeni vähän liiankin kanssa. Voi lompakkoparkaani, pian siellä asustaa pelkkä Matti...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!