perjantai 3. kesäkuuta 2016

AFRICA


Nyt kun Annemasse ja Geneve alkavat tuntua kodilta, alkaa matkakuumekin pikkuhiljaa nostaa päätään (ihan kun se muka ois hiljaa ollutkaan.. :D). Ehkä pikemminkin pitäisi sanoa, että se on ruvennut saamaan katastrofaaliset mittasuhteet. Jotain sen paisumisesta kertonee, että viimeisimmäksi kuolasin jo ihan pelkkiä Helsinki-Tukholma ja Helsinki-Tallinna risteilyjä. Kesäinen Tuhkolma.....ah. Tai Visby! Joo, tää alkaa olla jo paha. Lievittääkseni (tai pahentaakseni? En oo päättäny kumpaan suuntaan tää vaikuttaa) matkakuumettani kävin läpi viimeisimmän Kenian reissun kuvia. Ei vitsit, tahdon takas! Voisin lörpötellä tuosta Itä-Afrikan helmestä vaikka miten pitkään, mutta jätän sen ehkä toiseen kertaan. Takaisin on päästävä. Mitä pikemmin, sen parempi. Kuka lähtee matkaseuraksi?

6 kommenttia:

 1. Oii mitä kuvia, todella kauniita <3 :) Mä niin toivon, että joskus pääsen matkustamaan johonkin safarille/vastaavaan paikkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kovasti suuntaamaan joskus Saharan eteläpuolelle, nuo reissut on sellaisia once in a lifetime kokemuksia :)

   Poista
 2. Oh how i understand the longing of these places... hehe. And Gotland is absolutely wonderful ! And there's also a cruise involved in order to get there ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha I knew you would! :D I definitely have to visit Gotland next summer, wanna join me? :DD

   Poista
 3. Huh mitä kuvia! <3 Afrika on ehdottomasti sellainen maa missä haluiaisin käydä! Ja voin samaistua tuohon, että perus Tallinna ja Tukholma houkuttaa :D Mun olisi tarkoitus lähteä ensi kuussa jälleen vähän Tallinnaan pyörimään ja voitko kuvitella, että elokuussa menen ensimmäistä kertaa Tukholmaan! :D En tiedä miten sekin on mahdollista ettei sielä ole koskaan tullut käytyä. Noh, elokuun jälkeen en voi sanoa " en koskaan" - pelissä, etten olisi sielä käynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään niistä rehellisesti sanottuna itsekin. :) Suosittelen heittämään Afrikan, ja nimenomaan sen Saharan etelänpuoleisen Afrikan bucketlistille. Ei sitä paikkaa voi edes oikein sanoin kuvailla, se on käytävä vaan itse kokemassa. :) En voi ymmärtää, miten kukaan Suomessa asuva voi olla välttynyt Tuhkolmalta, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tuut varmasti tykkäämään kaupungista. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!