torstai 2. kesäkuuta 2016

Kun kuljin sääret vilkkuen

asu 1 / asu 2 / asu 3 / asu 4

asu 1 / asu 2 / asu 3 / asu 4

Kuinka monta hametta voi housutytöllä olla?

Tykkään hirmuisesti useimmissa muotiblogeissa vilisevistä kuukauden asut -kollaaseista. Vaikka asut ovatkin ainakin suosikkiblogeissa jo kertaalleen nähtyjä, koen silti saavani enemmän inspiraatiota juurikin näistä kollaaseista. Ei siis epäilystäkään, ettenkö julkeasti vohkisi tätä ideaa myös itselleni, onhan tässä hyvä hetki tiirailla myös omaa pukeutumistaan ja siihen liittyviä 'maneereja', jos näin voi vaatekappaleiden kohdalla sanoa.

Toukokuu oli selkeästi hameiden ja mekkojen kuukausi. Miellän itseni edelleen pesunkestäväksi housutytöksi, mutta ilmeisesti hiljalleen näillekin leveysasteille hiipivä kesä ja mekkojen helppous on saamassa miusta pikkuhiljaa otteen. Eikä siinä, onhan noita hameita ja mekkoja kaapissa jo huomattavasti isompi läjä kuin vaikkapa shortseja. Sietääkin siis ulkoiluttaa niitä.

Niin ja siis mitä!? Nyt on kesäkuu? Oikeesti? Kesäkuun alku meni jostain syystä aivan ohi, liekö sitten johtui täällä olosta ja vallitsevasta, ei-niin-kesäisestä säästä vaiko siitä, että lapsilla koulut jatkuvat vielä kuukauden päivät, eikä näin ollen samanlaista hypetystä ole havaittavissa kuin Suomessa. Luontoonkin kesä on saapunut jo ajat sitten vähän kuin varkain, joten edes kukkivat puut eivät paljasta kesäkuun alkaneen. Ei siis ihme, että se pääsi alkamaan varsin salakavalasti.

Mikä toukokuun asuista oli teidän lemppari? Entä mikä ei iske sitten lainkaan?

4 kommenttia:

 1. Toi eka shortsi+toppi yhdistelmä on ainaki mun lemppari näistä! Voi kun mullakin olis tollasii kuvaustaustoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yks miunkin ehdottomia lemppareita - niin rento ja kiva :) No älä, näitä tulee kyllä ikävä! Vielä kun ois aina kuvaaja matkassa, näitä kun on ihan joka nurkalla!

   Poista
 2. No siis, mähän voisin pukea näistä kaikki! :D Joten on hippasen hankala valita lempparia. Mä olen kanssa housutyttö, mutta jotenkin kummasti keväällä tai puhumattakaan kesästä ne mekot ja hameet päätyvät useammin ja useammin päälle. Ehkä se johtuu siitä, ettei niissä housuissa jaksa hikoilla :D Ps. Ihanaa, kun tulit kommentoimaan blogiini ja löysin tieni tänne. Sun blogi on niin kiva ja kirjoitat mukavan persoonallisesti. Heti saa paljon enemmän teksteistä irti ja niitä jaksaa lukea :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, oonkin ihan missannut tän kommentin! Kiva, että osui silmään ja mukavaa, että hyppäsit mukaan kelkkaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!