tiistai 28. kesäkuuta 2016

Vielä täällä


Moikku kaikki kesäesat siellä ruudun toisella puolella! Miten teillä menee? Miulla menee nähkääs nimittäin varsin hyvin! Puolivahingossa pidinkin sitten viikon verran hiljaiseloa, hupsista! Kamera ja läppäri ovat toki roikkuneet mukana viimeisen viikon, mutta rehellisyyden nimissä läppäriä ei ole tullut avattua oikeastaan kertaakaan, sillä oikeat, aidot ja vieläpä ihan livenä nähdyt ihmiset ovat vieneet siitä voiton. Viimeiset seitsemän päivää ovat olleetkin ihan huikeita. Miltei iskisi haikeus, jos pitäisi palata suoraan perusarkeen, mutta onneksi pehmeän laskun siihen tarjoilee minivisiitti Cannesiin.

Melkoista haipakkaa - eilen aamulla Suomessa, illalla ja yöllä Pariisissa, aamulla Sveitsissä ja nyt tutussa sängyssä Annemassessa. Huomenna lasten vikan koulupäivän jälkeen otetaan tosiaan suunnaksi iki-ihana Ranskan Riviera, jee! Kuvia ja kerrottavaa on taas hetkeksi, mutta nyt lienee pakko antaa periksi Uni-Masalle. Niin itsepintaisesti se heittelee unihiekkaa tähän suuntaan, ettei kohta enää erota konettakaan hiekkakasan alta. Palataan siis taas huomenna astialle! Pientä sniikpiikkiä tulevasta saa postauksen kuvista, jotka tosiaan ovat luokkaa sekametelisoppa. Mutta toisaalta niin on allekirjoittaneen pääkin. Sori siitä. Ja öitä! Moi.

//Okei edit tyhmä flunssa yrittää iskee jälleen. Tiiättekö miten säälittävän kuulosta on aivastella sillai, et ääni on poissa? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!