maanantai 13. kesäkuuta 2016

Random-maanantaiKoska maanantait on jotekin aina hieman hankalia, oikukkaita ja jotenkin niin kamalan kummallisia, ajattelin näin sellaisen kunniaksi heitellä itsestäni muutaman täysin randomin (käyttääkö tätä sanaa enää kukaan?) faktan tiskiin. Mihinkään rakentavampaan höpöttelyyn kun maanantai-moodissa olevat aivoni eivät juuri nyt kykene.

Olen kamalan laiska. Laiskuuteni huomaa mm siitä, että...

...jätän kaiken viime tippaan. Ranskan läksyt ovat tästä ihan ehdottomasti yksi parhaista esimerkeistä, miksi niitä tekisi aiemmin kuin luentoa edeltävänä yönä esim siinä puoli kahden maissa?

...en jaksa vastata Whatsapp-viesteihin heti. Luen ne, päätän vastata "ihan kohta" ja sitten muistan asian suunnilleen viikon päästä. Aikaisintaan. Sori kaverit!

...torkutan aamuisin ehkä noin nelkytkaks kertaa. Laitan herätyksen aina kamalan paljon aiemmin, kuin oikeastaan olisi tarve ihan vain siksi, että saan torkuttaa ja oman logiikkani mukaan "nukkua pidempään". Kukaan muu ei taida tätä logiikkaani ymmärtää, parempi puoliskoni ehkä vähiten kaikista, mutta miun aamut eivät olisi mitään ilman tätä rutiinia!

...suurkulutan Netflixiä, mutten katso sieltä oikeastaan mitään muuta kuin Gossip Girliä ja dokkareita. Väsyneenä rinnastan ajatuksen uudesta sarjasta vähintään puolimaratoniin, joten on yksikertaisesti helpointa katsoa GG läpi uudelleen ja uudelleen. Sitä parempaa aivot narikkaan -terapiaa kun saa hakea! Parhaillaan on menossa ehkä seitsemäs kerta putkeen.

...kömmin sänkyyn miltei päivittäin meikit naamassa ja hampaat pesemättä. Uskottelen itselleni ja tietysti myös muille paikallaolijoille meneväni pesemään legot "ihan kohta". Oikeasti se tapahtuu samoihin aikoihin ranskan läksyjen teon kanssa, ellei jopa myöhemmin.

...seuraan aktiivisesti varmaan kahtakymmentä blogia, mutten varmaan yhtäkään niistä Bloglovinin tai vastaavan kautta. Ihan vaan siksi, kun niiden lisääminen jollekin "lukulistalle" tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikialle. Ai kamala. Laiska mikä laiska.

Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita laiskimuksia ja jos löytyy, onko meillä mitään yhteistä? :D Sanokaa pliis etten ole kummallisien tapojeni kanssa yksin.Hattu - Veronasta torilta
Paita - H&M
Legginsit - Zara
Ballerinat - H&M
Laukku - H&M

Leila N, Geneve 2016<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14879835/?claim=ejwaetgujxr">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

4 kommenttia:

 1. Hehee mä ainakin käytän tuota sanaa, ihan sama vaikka kuinka "vanha" se on, jotenkin vaan istuu puhekieleeni hyvin :D Ja voi kuule, jos laiskottelusta voisi saada palkinnon, olisin varmaan palkittu tuhat ja yksi kertaa siitä! Joskus tulee sellaisia energia kausia mutta normaalisti olen sukua laiskiaiselle ja jätän kaikki asiat aina siihen viime hetkeen, meinaa välillä ihan paniikki iskeä.. Sekä juu, vastaaminen viesteihin saattaa venyä vaikka kuinka, toki se johtuu siitä että yleensä unohdan eikä tämä mene laiskuuden piikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika! :D Miulla kanssa unohtuu, jos en vastaa ihan samantien... hupsista.

   Poista
 2. jep, viesteihin vastaaminen saattaa välillä pikkasen venähtää! Whatsappiin vastaan yleensä kuitenkin heti tai muutaman päivän sisällä, facebook-viesteihin saattaa mennä kauemmin, mutta kaikista eniten aikaa menee siihen, että ulkomaiset kirjeystäväni saavat vastauksensa. Oon yrittänyt parantaa tapani, mutta välillä vastausaika venyy ihan luvattoman pitkäksi.

  Otin vasta ensimmäistä kertaa netflixin käyttöön ja ihan ensimmäisenä katsoin Gossip girlin vihdoinkin loppuun! Nyt on hömpän mentävä aukko arjessa, mutta onneksi saan kaverilta lainaan Täydellisten naisten kaudet, joita en ole vielä nähnyt. Niissä riittääkin sitten katseltavaa. ;)

  Ps. Onpa ihania kuvia siulla Afrikasta! Pääsisipä joskus itsekin käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gossip Girl, Täykkärit, SATC... niitä onneksi kehtaa katsoa kerran jos toisenkin! Kiitos! Afrikka on ihana, kannattaa lisätä bucket listille aivan ehdottomasti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!