sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Laiskiaisen sunnuntai

Meinasin toivottaa hyvää huomenta, mutta pitkällä iltapäivässähän tässä jo mennään... :D Miten laiska voi sunnuntai ollakaan, miun sunnuntai on nimittäin ainakin laiskuudessaan vertaansa vailla? Nukuttiin kaverini kanssa onnellisina puolillepäivin ja herättyämme rääpittiin eilisiä herkkuja aamiaiseksi. Kuinka onnelliseksi voikaan ihminen tulla sängyssä mutustetusta suklaakakkupalasta?

Eilinen venyi varmaan lähemmäs parikymmentuntiseksi, joten kunnon yöunet tulivat tarpeeseen. Leivottiin ja kokkailtiin hostmaman kanssa koko päivä illansuuhun saakka pientä visiittiä Bulgarian lähetystöön lukuunottamatta. Jälkkärit olivat muuten sen verran onnistuneita karuista ulkomuodoistaan huolimatta, että niitä on pakko tehdä uudelleenkin ja pistää ohjetta jakoon, mikäli ne suinkin vielä muistan ja kykenen toistamaan... :D Kuudelta alkoikin sitten talo täyttyä vieraista ja pian oli täysi hulina pystyssä. Ilta oli tooodella mukava, mistä kertonee osaltaan todella vähäiseksi jäänyt, kovin ruokapainotteinen kuvasaldo. Ruokaa riitti ja se vei kielen mennessään, lapsien kanssa leikittiin poliisia ja rosvoa vielä pimeän tultua ja olipa mielenkiitoista höpistä vieraiden kanssa, eri kansallisuudet olivat nimittäin erittäin hyvin edustettuina. Oli nigerialaista, kanadalaista, espanjalaista, sveitsiläistä, ranskalaista, brasilialaista, suomalaista, italialaista... Kaikki tuntuivat viihtyvän ja ennen kun tajuttiinkaan, oltiin jo yön pikkutuntien puolella. Vaikka työmäärä oli pari edeltävää päivää varsin huima, oli se ehdottomasti koko illan arvoinen! Näitä lisää, kiitos. :)

Mikäli eilinen x-määrä shampanjalasillisia lakkaa vainoamasta miuta iltaan mennessä, olisi tarkoitus ottaa suunnaksi Geneve, sillä illalla tulee Ranska-Sveitsi-futisottelu. Sitä fiilistä on vaan pakko päästä todistamaan jonnekin ihmisten ilmoille! Kivaa sunnuntain jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle, toivottavasti saatte ladattua akut tulevaa (juhannus!!!?)viikkoa varten. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!