tiistai 14. kesäkuuta 2016

Reissukuumetta

On autokuumetta, sisustuskuumetta, heppakuumetta, koirakuumetta, varsakuumetta, vauvakuumetta ja sitten on se omalla kohdallani kaikista kamalin kuume, nimittäin matkakuume. Miulla ainakin tuo pahus on sitkeä, alati vaivaava kiusa ja voisin oikeastaan matkustaa koska vain ja minne vain. Tällä hetkellä neljä kohdetta pyörii mielessä lähes taukoamatta... Vain vapaa-aika, matkabudjetti ja matkaseura uupuvat. Anyone?
Ranskan Riviera

Nizza, Antibes, Cannes...kyllä kiitos! Kerran aikaisemmin noilla nurkilla käyneenä voisin lähteä takaisin koska vain. Toivonkin todella, että kesäkuun lopulle kaavailtu pikavisiitti Cannesiin toteutuu. Mikäli näin, aion viettää kaiken vapaa-aikani kamera nenällä ja auringosta nauttien. En vain yksinkertaisesti saa tarpeekseni pienistä ja tunnelmallisista kylistä, kapeista kujista ja henkeäsalpaavista merinäköaloista. Rakastunut mikä rakastunut. (EDIT:// Kämppä varattu, en malta odottaa!! Tähän kasa sydänsilmäisiä ja aurinkolasipäisiä emojita, kiiiitos.)
Gotlanti

Gotlanti ja erityisesti sen kruununjalokivi Visby kiinnostelisi. Suomesta katsottuna lähellä ja helposti saavutettavissa, mutta fiilis silti kuin etelässä. Ei ehkä tämän kesän juttuja, mutta voi vitsit jos vaikka ensi kesänä saisi kaveriporukan kasaan ja pääsisi ihmettelemään Visbyä!
Kroatia

Never been, but always wanted to go. Ainakin melkein. Kroatia on ollut bucketlistillä porukoiden reissusta lähtien, kuvat tuolta reissulta nimittäin saivat sisäisen esteetikkoni haukkomaan henkeään. Kroatiasta minulla ei ole oikeastaan muita ennakko-odotuksia, kuin tajuttoman kauniit maisemat läpi maan. Valokuvausta rakastavalle lienee siis varsin täydellinen kohde. :) Jotain paikan lumoavuudesta kertonee se, että puhelimeni arkistot ovat oikeasti täpötäynnä kuvia Kroatian kauniista pienistä kujista ja vanhoista rakennuksista. Kun kerran muutkin, ni minäki tahon!
Ahvenanmaa

On kai yksinomaan ok näin ulkosuomalaisena kaivata Suomeen? Ahvenanmaa on ollut aina yksi suosikkikohteistani Suomessa ja jos joskus mahdollisuus tulee, haluaisin kesämökin Ahvenanmaalta. Rakastan ruotsalaishenkistä kulttuuria juhannussalkoineen päivineen. Pienemmissä kylissä ja saarissa odotan itse Peppi Pitkätossun ratsastavan vastaan pilkullisella hevosellaan, en vain voi itselleni mitään. Se nyt vaan sopisi tunnelmaan kuin nenä päähän, eikö? :D

Näiden lisäksi, tietysti, miuta vaivaa ikuinen ikävä niin Lontooseen, Keniaan, Tallinnaan, Tukholmaan kuin Italiaankin...minkäs tälle mahtaa. :D Italiaan toivon ehtiväni pikavisiitille syyskuun alussa ja Kenia siintänee hamassa tulevaisuudessa, tai siis ensi tammikuussa. En malta odottaa! Tallinna taas olisi aivan loistava minireissukohde vaikkapa juurikin elokuussa...hmm. Miten siellä ruudun toisella puolella, vipattaako reissujalkaa ja jos, niin minne se halajaa?


Kuvat / Pinterest

2 kommenttia:

  1. Toi Ranskan riviera näyttää niin upealta paikalta! :) Oon itse käynyt Kroatiassa ja se on mun mielestä älyttömän kaunis paikka <3 Uskon, että säkin tykkäisit tai kukapa ei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se myös on, kannattaa ottaa suunnaksi vielä joskus! Kylien välillä tunnelma vaihtelee ja uskonkin, että jokainen löytää oman lempparinsa. :) Kroatia tosiaan kiinnostaisi kovasti, se näyttää niin kauniille!

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!