perjantai 8. heinäkuuta 2016

Älä ole ananas, ota bananas

Muistaako kukaan muu tuota hokemaa tai onko kenelläkään sen paremmin mitään käsitystä, mistä moinen hokema on saanut alkunsa? Se taisi yläasteella lukea miun ruotsin vihkon kannessa, mutta miksi, sitä en muista. Kaikesta huolimatta sitä on yhä edelleen hauska viljellä silloin tällöin. Yritinpä opettaa sen myös lapsille, joskin hieman heikohkolla menestyksellä. Poika totesi sen kuulostavan yksinomaan hölmölle. Kiitti vaan tästä taas.

Banaaneista puheen ollen, yritin yksi aamu aamulenkin varrella silmäillä kauppoja garderobini kipeästi kaipaamien väriläiskien toivossa, kun silmiini osui banaanikuvioitu hame. Isoja keltaisia banaaneja sinisellä pohjalla. Epämääräinen leikkaus. Aikuisten koot. Selkeä statement, koska se sai minutkin pysähtymään. Mutta mistä löytyy taituri, joka osaa moista riepua käyttää näyttämättä siltä, että on käynyt lapsensa vaatekaapilla varkaissa? Aamuinen väriläiskäetsintä ei tuottanut mainittavia tuloksia, sillä omaan silmääni kaikki räikeän harmaata tahi tummansinistä kirjavampi on jo verrattavissa sirkuspellen asuun. Ei lähtenyt edes se banskuhame matkaan, ei ollut minusta banaanihametytöksi.

Mitä hameisiin tulee, ensin tuli mini, sitten midi ja nyt maxi. Viimeisin on tullut ehdottomasti jäädäkseen. Seuraavaksi haluan harmaan yksilön, sitten mustan. Tummansininenkin olisi kiva. Ehkä kaikkea muuta, muttei banaaneja.

Näiden lyhyen bloggaushistoriani lemppariasukuvien myötä mukavaa perjantaita ja aurinkoista viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! :)

Toppi - Veromoda
Hame - Primark
Kengät - Converse
Laukku - H&M

Leila N, Archamps 2016

4 kommenttia:

 1. Mä tykästyin tuohon sun asuun kovasti <3 Tuo mekko on todella kiva! Ja juuri sopivan rentoasu :) Mä oon miettinyt pitkään maximekkoa. Ehkä Primarkista vois semmonen löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kieltämättä ihan omakin lemppari. :) Primark on siitä hyvä kauppa, että kaiken ollessa niin järjettömän halpaa uskaltaa ostaa vähän summa mutikassa ja vaikkei tietäisi, tuleeko kyseiselle yksilölle edes käyttöä. Sitten jos ja kun ihastuu johonkin, voi hyvillä mielin ruveta metsästämään laadukkaampaa matskua.

   Poista
 2. Vitsi miten ihana asu ja muutenkin nämä kuvat!! Ää miten kesäisiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesä tosiaan rantautu vihdoin tännekin, viikonloppuna on yli 30 astetta, jee!

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!