tiistai 5. heinäkuuta 2016

Juoksutrikookuukausi

 asu 1 / asu 2 / asu 3
Kesäkuussa olin aupair henkeen ja vereen, tai ainakin ulkoisesti. Hiihtelin menemään osittain laiskuudesta, osittain käytännöllisyydestä ja osittain syysmyrskymäisestä ilmastosta johtuen pääsääntöisesti juoksutrikoissa, collegepaidassa ja tennareissa. Niin mukavaa ja helppoa - ja niin rumaa ja mielikuvituksetonta. Sotkunuttura ja meikkaamaton naamataulu viimeistelivät lookin joka takasi sen, ettei vahingossakaan tullut eksyttyä kameran toiselle puolen. Asukuvia tuli siis julkaistua huikeat viisi kappaletta. Siis viisi, ihan yksi jokaiselle vasemman jalan varpaalle. Huimaa. Tästä ei voi kun parantaa heinäkuun aikana.

Sääret vilahtelivat toukokuuhun verrattuna varsin harvoin, eikä asut muutoinkaan säväytä. Vähän tylsää ja turvallista, höh. Eivät ne sitä kamalinta kesäkuun antia edusta, eivät toki. Siihen on onneksi vielä matkaa. :D

Jälkimmäisen kollaasin asut nousevat omiksi suosikeikseni kesäkuun komboista, mutta miten on teidän laita? Iskeekö jokin vai oliko kyseessä tosiaan tylsääkin tylsempi kuukausi pukeutumisen saralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!