torstai 7. heinäkuuta 2016

TBT: Hotel Savoy Boutique

Sehän olisi selälleenheitto-torstain aika taas (anteeks tuosta nimityksestä, se on niin kauhee, että se on jo melkein hyvä.. :D). Heitellään taas takaisin tammikuuhun ja Tallinnaan, ihan jo vaikka siksi, että Tallinna-kuumekin vaivaa taas. Mutta siis itse asiaan. Tällä kertaa ajattelin vinkata meidän nappiin osuneesta hotellivalinnasta, jos vaikka joku siellä ruudun toisella puolella pohtii Tallinnassa majoittumista.

Savoy Boutique Hotel oli nimittäin todellakin hintansa väärti. Ihan pikkubudjetin reissaamiseen tämä vaihtoehto ei sovi, mutta mikäli haluaa hotelliltaan hieman enemmän, on tämä varma valinta. Hotelli on ihanan rauhallinen ja onkin profiloitunut ehdottomasti enemmän pariskuntien tai "tyttöporukoiden" majoittajaksi. Kiljuvia lapsia on siis täällä turha pelätä. :) Palvelu pelasi sekä englanniksi että suomeksi ja henkilökunta vaikutti todellakin viihtyvän työssään.

Minusta laatu ja etenkin luksus koostuvat pienistä yksityiskohdista ja niihin on tässä hotellissa osattu panostaa. Suklaata ja vesipullot odottamassa huoneessa, kattavasti hygienia- ja kosmetiikkatuotteita kylpyhuoneessa, kylpyamme ja untuvaisen pehmeät kylpytakit. Muunmuassa niistä koostui tämän hotellin luksus.

Hotellin sijainti kävelymatkan päässä esimerkiksi isoimmilta kauppakeskuksilta aivan vanhankaupungin laidalla oli mielestäni todella hyvä ja omanlaisensa lisän tunnelmaan toi ikkunasta näkyvä Burberry. Kerrankos sitä nyt nukkuu Burberryn naapurissa. :D

Itselleni ehkäpä tärkeintä hotellissa yöpymisessä on aamiainen! Ja se aamiainen...en ehkä aivan heti keksi tarpeeksi superlatiiveja kuvaamaan tuota ruokadiggarin unelmaa. Toivoin todella, että voisin istua aamiaispöydässä koko päivän. Tai että mahani vetäisi kolmen ihmisen edestä sapuskaa sisuksiinsa. Aamiaisella oli tarjolla kaikkea mahdollista aina kananmunista paikalliseen kuohuvaan saakka. Tee ja kahvi tuotiin pyynnöstä pöytään ja jälkiruokavalikoima veti monipuolisuudellaan vertoja Ruotsin laivojen buffeteille. Ainoastaan laatu oli parempaa. Ps kaverini vinkkasi, että myös huoneeseen tilattu aamiainen on aivan loistava. Pakko siis testata joskus!

Summa summarun, voisin siis yöpyä hotellissa uudelleen jo pelkän aamiaisen takia, valkoiset lakanat ja upottava sänky ovat vain plussaa sen päälle. Hotellin yhteydessä sijaitseva ravintolakin oli todellakin testaamisen arvoinen, mutta siitä lisää täällä. Onko teillä suositella joitain muita hotelleja Tallinnassa? Vaikka tuttuun on kiva palata, on uusien lemppareiden etsimisessä niin ikään oma viehtäyksensä.


2 kommenttia:

  1. Nyt just tuli semmonen olo, että haluan heti lomalle ja hotelliin! <3 Nää kuvat on just sitä hotellielämää parhaimmillaan! Hotellien aamupalat on ihan parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kun minilomaa jonnekin päin varaamaan! Se on jännä, miten jo yksi yö vaikka naapurikaupungissa tuntuu luksukselta oman arjen keskellä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!