torstai 21. heinäkuuta 2016

TBT: Reissulemppari
Heipähei toverit siellä ruudun toisella puolella! Torstait ja niiden mukanaan tuoma mahdollisuus muistella menneitä ovat yksi viikon lempparihetkistä. Huomenna voidaan palata taas takaisin nykyhetkeen, mutta just nyt ajattelin tonkia hieman valokuva-albumeita kahden vuoden takaa ja muistella hetken aikaa ekaa reissuani Karlsruheen, Heidelbergiin ja Baden-Badeniin. Nauroin kuvia katsellessani vedet silmissä kun mikäkin sekopää, voi apua. Vaikka kohteet olivat meikäläiselle uusia, oli matkaseura tuttua ja turvallista. On onni löytää elämäänsä ihmisiä, jotka lähtevät reissuun kun reissuun mukaan sen suurempia pohtimatta ja joiden kanssa reissaaminen on yksinkertaisesti aivan loistavaa puuhaa!

Postaus taitaa jäädä aika kuvapainotteiseksi, mutta väliäkös sillä. Mitään kovin kummallista emme tainneet tehdäkään koko reissulla - kävimme Baden-Badenissa ja Heidelbergissä haukkomassa henkeä kauniiden maisemien tähden, söimme halpoja marjoja ystäväni solukämpän pahanhajuisessa keittiössä, heitimme noppaa drinkkien hinnoista ja erehdyimme shottibaariin. Naurettiin, hölmöiltiin, hassuteltiin ja oltiin iloisia toistemme seurasta. Sitähän se lomailu parhaimmillaan on, leppoisaa ja iloista, kiireetöntä ja stressitöntä, hyvää seuraa unohtamatta.

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että joskus joku eksyy näillekin kulmille ja vielä kivempaa, että törmäsin sattumalta tähän postaukseen. Saksa on kuulemma joillekin tylsä matkustusmaa. Ymmärrän. On se tosi tylsä ja harmaa, jos kaahaa vain kilpaa ruotsalaisten, tanskalaisten, hollantilaisten, puolalaisten, unkarilaisten jne ja saksalaisten kanssa maan päästä päähän. Sehän moottoritien tarkoitus onkin; ohjata kaikki matkaajat nopeasti päämääräänsä. Joskus saa nököttää ruuhkassa, missä jono ei liiku kahteen tuntiin mihinkään, ja kaivata lähintä Raststättättin vc:tä.Olen sen kymmeniä kertoja kokenut matkalla Puttgardeniin tai Travemündeen. Nämä nätimmät maisemat ovatkin sitten "varattu" paikallisille ja noin hyväntuulisille ulkomaalaisille kuin tekin olette. ;)Tosin nettisivuilta löytyisi muillekin Tourist-informaatiota (englanniksikin), jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan. Chisulla on oiva neuvo surkeaan Suomeen. (Chisu:Baden-Baden/ yuoutube)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ei tosiaan ainakaan meidän käyntimme yhteydessä ihan liiaksi turisteja ollut, mikä ainakin itelle oli yksinomaan positiivinen ylläri. :) Myönnän itsekin mieltäneeni Saksan tylsäksi maaksi, mutta se oli kauan ennen kuin jalallani sinne edes astuin. Nyt se on kiriny ihan heittämällä yhdeksi miun lempparimaaksi ja reissujakin sinne on tultu tehtyä enemmän ja vähemmän. :) Oot melkosen onnekas, että asut niin kivoilla hoodeilla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!