keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

L'Antidote

Reissuilla ja ihan kotikulmillakin yksi suosikkiaktiviteeteistani on syöminen. Iän myötä miusta on kehkeytynyt jonkinmoinen foodie ja tätä nykyä pettymyksen aiheuttava ravintolavalinta lähentelee jo maailmanloppua, joten Tripadvisorin ja blogien apuun tulee turvauduttua tämän tästä mieluisan kokemuksen varmistamiseksi. Pelkkä makukaan ei enää tunnu riittävän, vaan se kaipaa kaverikseen kauniin tai kiinnostavan venuen sekä huolitellun kattauksen, itse annoksen esteettisyydestä puhumattakaan! Nämä kaikki vaatimuslistani kohdat pääsin ruksimaan Cannesissa L'Antidotessa illallistaessamme, selkeästi vinkkaamisen arvoinen paikka siis! Ja toisaalta miksei olisi, kun Julia Roberts ja George Clooneykin ovat ravintolan tarjontaan mieltyneet.

L'Antidote sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä rannasta ja isoimmista ostoskaduista, mutta on silti varsin hyvällä paikalla. Hieman fiinimmästä olemuksesta huolimatta esimerkiksi koiran voi ilomielin ottaa mukaan illalliselle ja muutama hännänheiluttaja näkyikin terassilla myös meidän illallisen aikana. Vaikkei paikka ehkä varsinainen lapsiperheravintola olekaan, löytyy perheen pienimmillekin kuitenkin mieluista puuhaa terassin kultakalojen edesottamuksia seuraillessa.

L'Antidotessa se juttu on menut. Niitä löytyy niin lounaalle kuin illallisellekin ja jokainen annos yrittää lyödä edellisen laudalta, vaikka jo alkupalat ja tuore leipä asettavat riman melkoiselle korkeudelle. Extraisot suositukset tonnikalalle pääruokana, se oli t-ä-y-d-e-l-l-i-s-t-ä. Tätä kannattaa testailla Cannesiin eksyessä, lupaan, ettette pety!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!