torstai 14. heinäkuuta 2016

TBT: HippobreakfastAamiaisihminen, muttei aamuihminen. Sellainen mie ehdottomasti olen. Niinpä mikäli on mahdollisuus valita, valitsen mieluummin brunssin kuin aamiaisen. Masai Marassa, kuten monessa muussakin luonnonpuistossa, lähes jokaiselta hivenen tasokkaammalta hotellilta löytyy oma hippobrekkie-konseptinsa. Suomeksi sanottuna aamiainen on mahdollista nauttia säiden salliessa myös luonnon helmassa villieläimiä tiiraillen. Mara Serena Safari Lodgen erikoisuus on hippobrekkie, joka nimensä mukaan tarjoaa mahdollisuuden syödä aamiaista hippojen temmeltäessä vieressä. Ja mitä aamiaista! Kyse ei todellakaan ole pahvilautasista ja piknikvilteistä, vaan jostain aivan muusta.

Aamu aloitetaan gamedrivella, joten matkalaisille on ehtinyt iskeä jo nälkä. Safariauton kyydistä alas hypättyämme saamme käsiimme lasilliset sitä aitoa ja oikeaa shampanjaa. Voiko päivää startata paremmin? Seuraavaksi heimovaatteisiin pukeutuneet masaisoturit saattavat meidät läpi puskien aamupalapöytien ääreen. Kyseessä ei todella ole tavallinen piknik, vaan aamiainen on katettu valkoisin liinoin peitetyille pöydille ja kuten luvattu, hipot uiskentelevat vain kivenheiton päässä meistä.

Tarjoilu pelaa ja kahvi ja tee tuodaan suoraan pöytään. Kuten olettaa saattaa, saa myös puskien keskellä aamiaismunakkaansa, lettunsa ja pekoninsa suoraan kokilta mielensä mukaan valmistettuna. Aamiaisvalikoima on kattavuudeltaan samaa luokkaa itse hotellissa tarjottavan aamiaisen kanssa, joten nälkä tuskin kenellekään jää!

Hippobrekkietä ei aivan muutamalle henkilölle järkätä, joten tämä on ehdottomasti isomman porukan aktiviteetti. Oman mausteensa aamiaiselle antavat kokkien jaloissa ruoan toivossa pörräävät raitamangustit, keskeltä savannia löytyvä vesi-wc (tästä huikean iso plussa!) ja tietenkin ne joessa temmeltävät hipot. Koska tätä kokemusta on hirvittävän hankalaa pukea sanoiksi, annetaan kuvien puhua puolestaan!4 kommenttia:

 1. Eikä miten ihanalle kuulostaa! Siis toi on ollut varmaan niin mieleenpainuva kokemus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa se olikin ja mieleenpainuva totta mooses. Miulle Keniassa on sitä jotain - ihan sama montako kertaa siellä käy, silti jokainen reissu on ikimuistoinen. :) ihanaa, että jaksat piristää kommenteillasi! <3

   Poista
 2. Näyttääpä ihan huikeelta reissulta! Sulla on muutenkin aivan ihana blogi, jatkan varmasti tän seuraamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se myös oli! Todella mukava kuulla, että sisältö miellyttää ja lämpimästi tervetuloa mukaan matkaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!