lauantai 16. heinäkuuta 2016

Yo'Mo
Hiphei ja mukavaa viikonloppua kuomakamut! Miulla tämä viikonloppu on ennennäkemättömän vapaa ja rento ja koska vielä ystävämme aurinko möllöttää pilvettömällä taivaalla, taidan suunnata nenäni raittiiseen ulkoilmaan, jee! Illalla treffataan tyttöjen kanssa ilmeisesti pakastepizzakekkereiden merkeissä ja huomenna on tiedossa Annecy. Jipii! Oon ehkä vähän turhankin innoissani tästä vapaudesta. Koska muuten tää lähtee ihan käpälästä, niin siirrytään itse postauksen aiheeseen ja elämäni ainoaan oikeaan, eli ruokaan.

Meidän vikana iltana Cannesissa päädyimme tuttuun ja turvalliseen, myös Genevestä löytyvään libanonilaiseen Yo'Moon. Tykkään heidän raflastaan täällä Genevessä, joten oli melko selvää, että se iski myös Cannesissa. Ravintola ja terassi ovat kauniita ja yksityiskohdat on huomioitu tarkoin ja tämä on siitä hyvä ratkaisu esim lapsiperheelle, että listalta löytyy muitakin kuin pelkkiä etnisiä vaihtoehtoja. Meillä lapset meni perusvarmalla juustohampparilinjalla ja täytyy sanoa, että oli muuten pirun hyviä burgereita! Liha oli todella tuoretta ja erittäin hyvin valmistettu.

Viihtyisä tunnelma, tyylikäs esillepano ja hyvä palvelu, ruoasta nyt puhumattakaan! Ihan harmitti, että annos oli niin suuri, ettei sitä ollut mitään mahdollisuuksia syödä kokonaan. Yo'Mo käyttää mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita tuoreuden takaamiseksi ja esimerkiksi kala on aina paikallista, mistä syystä tarjonta voi hieman päivän mukaan vaihdella. Kaiken kaikkiaan iso peukku tälle paikalle - jos libanonilainen ruoka kiinnostaa, on täältä helppo aloittaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!