sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Voglia di Pasta

Palataan vielä Cannesiin erään ravintolavinkin kera, toivottavasti teiltä ei aivan pursua Cannes jo korvista? :D Vinkkasin jo aiemmin yhdestä suosikistani täällä. Mikäli pitkä kaava ei kuitenkaan kiinnosta ja italialainen on lähellä sydäntäsi, suosittelen kuljeskelemaan miltei vanhan kaupungin nurkille Voglia di Pastaan. Ravintola ei erotu terassiltaan tai sisustukseltaan vierustovereistaan, mutta on ehdottomasti ruoan puolesta käymisen arvoinen!

Mielestäni italialaisella ei vaan voi mennä pieleen ja siitä tämä ravintola on oiva esimerkki. Italialaiset työntekijät ja ainakin meidän illallisen aikana italialaispainotteinen asiakaskunta loivat todella autenttisen tunnelman. Tunnelma on lämminhenkinen ja kotoisa, joten illallisesta on helppo nauttia pidempäänkin. Ja sitten se ruoka, oih! Me mentiin sillä perinteisellä - pizzaa ja pastaa. Vaikka rakastankin pizzaa yli kaiken ja parmesanilla, parmankinkulla ja rucolalla kuorrutettu ihanuus olikin yhtä hyvä kuin kuvitella saattaa, vei sydämeni silti heidän äyriäispastansa. Pasta ja äyriäiset olivat älyttömän tuoreita ja koko annos vaan niin järjettömän hyvä. Mikäli siis eksytte tänne, antakaa mahdollisuus äyriäispastalle. Niin hyvää.

Ravintola löytyy osoitteesta Rue Félix Faure 73, melko läheltä vanhan kaupungin laitamia. Sesonkiaikaan suosittelen pöytävarausta, sillä paikka on suosittu ja illallista nautitaan pitkään ja hartaasti.

P.S. Jälkkäriksi suosittelen hakemaan gelatot rantakatu Boulevard Croisettella sijaitsevasta Le Quirlysta. Tämän jätskihirmun mielestä nimittäin kaupungin parhaat tötteröt, nam!


2 kommenttia:

 1. Kiva lukea toisten postauksia. Kun en ole itse ikinä käynyt ulkomailla.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissupostaukset on kyllä siitä kivoja, että pääsee matkustamaan ihan omalta kotisohvaltaan käsin. :) Täytyypä käydä kurkkaamassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!