sunnuntai 4. syyskuuta 2016

A quick helloHeippa! Miten teidän viikonloppu on sujunut siellä ruudun takana?

Me saavuttiin eilen ystäväni kanssa kuumaan ja kosteaan Nizzaan ja voi pojat, kyllä on kiva olla täällä! Laskeskeltiin lentokoneessa, että kyseessä on meidän viides reissu yhdessä ja kuten jo aiemminkin blogin puolella totesin, on aivan mielettömän hienoa, että on ihmisiä, joiden kanssa on ilo reissata.

Toisaalta bucket list tämän reissun osalta on pitkä kuin nälkävuosi, mutta toisaalta meinataan olla armollisia itsellemme ja tehdä sitä, mikä tuntuu just sillä hetkellä mieluisalle. Eilen illalla se oli kiertely Antibesin vanhassa kaupungissa ja pizzaöverit vilkkaalla ravintola-alueella. Tänään se sen sijaan tarkoittaa aamulenkkiä rannalla ja päivää Monacossa. Jos oikein villejä ollaan, niin treffataan miun entinen työkaveri poikaystävineen vielä illalla dinnerin merkeissä! Kiva päivä siis edessä, toivottavasti sielläkin.

Palaan langoille piakkoin sekä Riviera-kuulumisten kuin myös muun muassa kesän asujen ja sisustuskuumeenkin tiimoilta, joten pysykäähän mukana matkassa. Huisin kivaa sunnuntaita toverit! :)

4 kommenttia:

 1. Vau Nizza, niin kaunista siellä! Nauttikaa lomasta <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riviera on ihana <3 Kiitos, nautittiin ihan täysillä! :)

   Poista
 2. Oooo matkapostausta odotellessa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!