lauantai 10. syyskuuta 2016

Vohkittu hattu

Hellurei ja hellät tunteet! Miten teillä siellä ruudun toisella puolella mahtaa mennä? Täällä menee nähkääs varsin hyvin! Varsinaisten reissupostausten väliin ajattelin heittää erään Monacossa muistikortille taltioidun asun ja sen seuraksi hieman Rivieraa ajankohtaisempia kuulumisia.

Varsinaiseen työnteon makuun en ole vielä ehtinyt päästä, sillä palasin Nizzasta parahiksi toivottamaan hostperheelle kivaa reissua. Heidän huidellessa loppukesän auringossa kylpevässä Pariisissa on miulla ollut kunnia toimia matkaoppaana äidilleni ja isäpuolelleni. Se jos mikä on ollut hauskaa (ja lihottavaa...) puuhaa! Porukat saapuivat tänne selkeästi sillä mentaliteetilla, että syödään ja juodaan koko kulmakunta tyhjäksi ja olemmekin lähinnä möngertäneet ruoka-apajalta seuraavalle. En valita. Tai valitan siinä kohtaa, kun on pakko alkaa karistaa tämän viikonlopun tuotoksia vyötäröltä, huh.

Tähän mennessä ollaan ennätetty jo Annecyyn (litratolkulla gelatoa...), Chamonixiin (how about third dessert?), Colognyyn ja tottakai myös Annemasseen. Vielä olisi tarkoitus suunnata Geneveen ja Yvoireen ja mikäli kaikelta syömiseltä ennätämme, olisi myös Lausannessa hauska piipahtaa! Pyhästi lupaan aloittaa kuntokuurin heti kun olen saanut porukat tungettua lentokoneeseen sunnuntai-iltana. Tämä tosin sillä varauksella, että mahdun vielä jumppapöksyihini.

Me lähdetään nyt ihastelemaan aurinkoista Geneveä, mitä teillä on mielessä lauantain pään menoksi?
Ainiin, se asu. Helppoa ja tarpeeksi ilmavaa ja hamerakkautta sekä matkaseuralaiselta alias hovikuvaajaltani pöllitty hattu. Voiko mennä pieleen?

P.S. Onni on kaveri, jolla on yhtä iso pää kun miulla ja siihen sopiva hattu ja se, että sen hatun voi pölliä.Toppi - Pimkie
Hame - ASOS
Laukku - Guess
Baltsut - H&M
Hattu - Aldo

Jonna K, Monaco 2016

2 kommenttia:

  1. Oooi ihania kuvia<3 Mä oon ihan rakastunu tohon sun hameseen! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo kyllä kerää kehuja missä ikinä sitä ulkoilutankaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!