sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Croissukilot
Juoksen vain kolmesta syystä; kun näen hämähäkin, kun joku yrittää tökkiä miuta neulalla tai kun joku yrittää vohkia meikäläisen sapuskat. Omistan kyllä juoksupöksytkin, mutta ne on hankittu lähinnä niitä päiviä varten, kun olen syönyt liikaa mahtuakseni muihin housuihini. En tiedä, onko ne jalassa otettu oikeasti yhden yhtä juoksuaskelta.


Siihen tulee kuitenkin muutos. Hostmamani ilmoitti miut juoksentelemaan pitkin poikin Geneveä kuun loppupuolella lasten hyväksi järjestettävässä tapahtumassa. Juoksemaan. Kilometritolkulla. Pyhät pahkasiat. Eihän tässä siis kai auta muu kuin yrittää mahduttaa itsensä niihin juoksupökiin, solmia lenkkareitten nauhat (kyllä, omistan myös lenkkarit) ja lähteä viipottamaan pitkin maita ja mantuja. Ehkä kuvittelen jättihämben rokoteneula kädessään hönkimään miun niskaan. Tai ehkä ripustan täytekakun kepin nokkaan kuin porkkanan konsanaan. Ehkä se auttaa pitämään vauhtia yllä. Ehkä myös croissukilot saavat vihdoinkin kyytiä. Tai ehkä lyllerrän postilaatikolle ja tuuperrun siihen. Ken tietää.


Otan vastaan vetoja siitä, miten pitkälle tämä sohvaperuna lyllertää. Viis kilsaa on kai minimi, mutta melko utopistinen tavoite. Huhhei. Mihin sitä taas joutuukaan?

Tänään juoksemisen sijaan nappaan junan ja suuntaan tutustumaan Nyoniin. Kivaa, Sveitsi onkin vielä melko tutkimatonta seutua miulle! Muutenkin todella kiva päästä pois kotinurkista; bebe, siis se miltei 5v, on valehtematta huutanut kolme päivää putkeen. Tai ei huutanut, sellainen hermoja raastava kitinä on ehkä kuvaavampi termi. Ei sillä mitään hätää ole, eikä edes oikeastaan syytä kitinään, mutta ilmeisesti kaksi minuuttia peräkanaa hiljaa on vain jotain, mikä ei bebelle sovi. Huoh.

Mites teidän sunnuntai?Toppi - Pimkie
Shortsit - Only
Kengät - Converse
Laukku - Guess

Jonna K, Menton 2016

6 kommenttia:

 1. Tuttu tunne kun lenkkivaatteita ei vaan saa niskaan :D Ihastuttava tunnelma näissä kuvissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on tosiaan kohtalotovereita, heh! :D Kiitos <3 Oli kiva ehtiä kerrankin kuvaamaan, yleensä kun tulee räpsittyä kuvia vaan siinä paikasta toiseen kiitäessä.

   Poista
 2. Ääh, voi eiii! Koita kestää sitä kitinää, toivottavasti se loppuu pian.. Ei varmasti mitään helpompia päiviä :-| Ja hei, tsemppiä tohon juoksuun<3 Mä tykkän ite lenkkeillä, mut juokseminen ei oo herkuinta :D Espanjassa tuli juostua host-mamin pakotamana :'D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ihana!