sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Sunnuntain suosikit

Heippa ihanat! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Miun viikonloppu oli varsin tapahtumarikas ja kiva, mutta siitä lisää huomenissa. :)

Hi dear readers! How's your weekend been so far? Mine was absolutely great, but I'll tell you more about it tomorrow. :)

Oon alkanut kaivata jotain pientä "rutiinia" bloggaamiseen. Siis sellaista viikosta tai kuukaudesta toiseen toistuvaa toimintaa, postaussarjaa tai muuta. Onko tarpeeksi vaikeasti selitetty? Niinpä ajattelin aloittaa säännöllisen epäsäännöllisesti toistuvan Sunnuntain suosikit -postaussarjan. Nostan esiin edeltävän viikon, kuukauden tai muun epämääräisen ajanjakson ajalta omia suosikkejani niin pukeutumisen, ruoan, palvelujen ja kaiken sillä hetkellä elämääni koskettavan osalta. Toivottavasti uppoaa! :)

In Sunnuntain suosikit (Sunday Favorites) I'll share you some of my current favorites. It can be anything; shops, cosmetics, food, people,  blogs, accessories, anything! I hope you like it although it's kinda random.
Suosikkiasusteen manttelin saa Guessin perus musta käsiveska. Ensin pelotti jättää tilavampi laukku Suomeen, mutta niin vain tämäkin kaunokainen nielee sisäänsä kaiken tarvittavan aina kamerasta ja objektiiveista vaihtovaatteisiin.

Sää on ollut mitä mainioin. Muutaman kylmemmän (pilkkihaalareita vaatineen...) päivän jälkeen olemme saaneet taas nauttia helteistä ihan yli kylän. Niin siistiä lähteä iltaisin lenkille ilman pitkähihaista. Voisiko tällainen syyssää jatkua ikuisesti?

I love my Guess handbag! I wasn't sure if it's big enough to use all day every day, but it's perfect and just lovely, right?

Weather! It's been just amazing. We had couple of cold days last week but last few days it's been just like summer again. I wish it could stay like this. Please please please please?
Vaikkei syksy säässä vielä näykään, näkyy se edes miun kynsissä. Iloiset pastellivärit ovat saaneet tehdä tilaa rahtusen syksyisemmille yksilöille, joista ehdoton lempparini on vasemmanpuolimmainen OPIn kynsilakka.

Hiuskriisiä helpottamaan ostin Kerastasen Nutritive-hoitoaineen. Tyyris, mutta oi että jättääkin hiukset ihanan pehmeiksi. Lämpösuojalemppariksi on taasen noussut Toni&Guyn versio. Tämä on ainakin täällä aivan marketkamaa, mutta miusta varsin passeli vaihtoehto!

Even if it's summer outside it's definitely autumn on my nails. My long-term favorite is that dark red nail lack from OPI. When it comes to my hair I recently bought something new for it. Toni&Guys heat protection spray's quality is fantastic, definitely worth of 15 €. Because my hair is always dry I decided to try this Kerastase Nutritive conditioner. It wasn't the cheapest one but I hope it's worth it...
Kirjat. Nehän kuuluvat syksyyn samalla lailla kun ketsuppi makaronilaatikkoon, eikö? Siinä missä Suomessa lukemistoon mahtuu lähinnä opiskelumateriaalia, on täällä tullut luettua oikein urakalla. Tiedättehän sen ihanan tunteen kun kirja vain imaisee sisäänsä?

Gifflar! IKEAn parhaita löytöjä. Olen mutustellut näitä viime aikoina pussikaupalla ja se kyllä näkyy, heh... :D Bikinikuntohan se on valaillakin, eiks jea?

Lentoliput! Bookattiin vasta muutama päivä sitten lennot tammikuuksi Keniaan ja vitsit, lasken jo päiviä siihen reissuun. Miun Kenia-rakkaus on tuskin keneltäkään jäänyt huomaamatta? :D

Suomalaiset. Oon viime aikoina tavannut roppakaupalla uusia suomalaisia ja se jos mikä on ollut virkistävää. Sosiaalinen kalenterinikaan ei enää ammota tyhjyyttään, jee. :)


Books and reading. I don't read that much in Finland (exception school stuff...) but I still think books match to autumn perfectly. I'm so happy that nowadays I have more time to read.

Gifflar and flying tickets! With these two things you just can not be unhappy. Now I have tickets to Kenya on January and I couldn't be any happier. :) And when it comes to those buns I've been eating them non stop....ooops.

Finns! It's so cool to meet other Finns here. There is nothing like chatting with your mother tongue with somebody who knows exactly what you mean. Even my social calendar looks much more full nowadays. :)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja mukava että ajattelit tehdä näitä nyt sitten enemmänkin! Suosikkipostauksia on aina mukava lukea. Ahh ihanaa että ootte saaneet varattua matkan talvelle, sitä toivon minäkin että joku ulkomaanmatka tulisi varattua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää varmasti jää blogiin vakkareiksi. :) Ite tykkään enemmän käydä ulkomailla siinä marraskuun lopulla kun on kylmää ja märkää ja pimeää, mutta tänä vuonna kun se menee vielä Ranskassa oli pakko vähän lykätä tuota ajankohtaa. Minne menisit jos ei ois mitään rajotteita? :D

   Poista
 2. Voi että ihana postaus, näitä vaan lisää!<3 Voi että sä pääset taas keniaan!! Wauu! Ja hei toi laukku, tarviiko ees sanoa.. I H A N A !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, niin kiva kuulla <3 Joo, Kenia kutsuu taas, jee! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!