tiistai 20. syyskuuta 2016

Lettikriisi

Maantienharmaa, kuiva, lyhyehkö, hapsottava, tylsä. Sanoja, joilla ei haluaisi joutua omaa fledaansa kuvailemaan, mutta jotka valitettavasti ovat ainoat omaan lettiini sopivat adjektiivit. Toisin sanoen poden tällä hetkellä pahaa hiuskriisiä. Toki Ranskalla on näppinsä pelissä - en halunnut tänne lähtiessä väriä, josta juurikasvu näkyisi alta aikayksikön. En myöskään ole uskaltautunut täällä kampaajalle kielimuurin ja, kiitos Geneven, älyttömien hintojen vuoksi. Lisäksi olen ollut kamalan laiska.


I have a small (or huge...) crisis going on with my hair. It's not short or long, it's dry and it's my own color. Now I'm asking you, my dear readers, what should I do. I've been thinking of blonde, ombre, gray etc but I just can not decide. Help me please! Besides color and cut I'm dreaming of some kind of intensive treatment for my hair. I know Olaplex already, but do you know anything else you would recommend?


Kuvat: Pinterest


Leikkautin keväällä hiukseni pitkäksi polkaksi, mutta nopeastihan ne taas kasvoivat epämääräisiksi huituloiksi. Hiustenhoidon suhteen olen mennyt budjettilinjalla ja vain haaveillut kalliimmista hoitotuotteista, niinpä saan kuivuudesta ja hapsottuvuudesta syyttää vain itseäni. Suomeen paluun vääjäämättä lähestyessä olen alkanut pohtia hiusteni tulevaisuutta. Kampaaja-aika on varattava hetimiten, mutta tyhmäähän sinne kampaajalle on sormi suussa lampsia.

Niinpä kysynkin nyt teiltä, ihanat lukijani. Lyhyttä vai kasvatusprojektia? Ombrea vai tasaisuutta? Blondia, platinablondia vai hopeanharmaata? Entä millä ilveellä hiukset saa kasvamaan? Kaikki niksit jakoon, pliis! :D Olaplexia ajattelin suurkuluttaa päästyäni kotiin, mutta onko jollakulla kokemusta jostain muusta hiuksia vahvistavasta hoidosta? Entä onko kenelläkään kokemusta keratiinisuoristuksesta? Oma kuriton pehkoni kun vaatii normiarjessa lämpökäsittelyä vähän liiankin usein näyttääkseen edes etäisesti fiksulle ja se jos mikä haurastuttaa jo ennestään ohutta hiusta.

2 kommenttia:

 1. Biotiinia napaan ja lämmintä öljyjä päänahkaan (kookos- ja risiiniöljy ainakin), silleen voi mahdollisesti kasvaa paremmin. Mulla kasvaa kaikista kikkakolmosista huolimattakin olemattoman hitaasti, tai siltä ainakin tuntuu. Luultavasti vanhat latvat vaan katkeilee samassa tahdissaa kun uutta pukkaa.

  Tyyliviikkejä en osaa antaa, oma strategia kun on myös juurikasvun välttämiseksi oma väri ja pitkä tukka takaa helpot ponnari- ja lettiratkaisut :D Kampaamokäynneissä itsekin noudatan sellaista budjettilinjaa, että sisko aina napsii Suomessa poiketessa. Kaveri kävi just Lausannessa kampaajalla, väri ja leikkaus kepoisat 160 CHF o__O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä testaankin hetimmiten! Kiitos :) Tuntuu vaan itselläkin, ettei nää oikeasti mihinkään kasva... Ja tuon kampaajalla käynnin jätän ihan suosiolla koti-Suomeen, heh :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!