keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Naivasha calling
Lennot roikkuvat ostoskorissa ja mieli vaeltaa jo päiväntasaajalla, vaikka aikaa itse reissuun on vielä monen monta kuukautta. Siinä missä viime joulukuussa bookkasimme lennot vain reilua viikkoa ennen lähtöä, on tätä reissua suunniteltu keväästä asti. Tai paremminkin lukioajoista, heh. :)

Tällä kertaa mukanani Keniaan lähtee kolme kaveripariskuntaa, joista kaikille kerta taitaa olla ensimmäinen Saharan etelänpuoleisessa Afrikassa. Koska oma viehtymys Keniaan kumpuaa juurikin onnistuneesta ensivisiitistä, olen yrittänyt pohtia, millaisista palikoista saisi koottua unohtumattoman, mutta opiskelijabudjettiin sopivan reissun. Haastavaa, mutta voi, myös niin koukuttavaa!

Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmän reissusuunnitelmista, kohdevaihtoehdoista ja hotellipohdinnasta, Kenia kun ei ainakaan omatoimimatkailijan näkökulmasta ole se normaalein reissukohde? Kenya-tunnisteen alta tavaraa löytyy toki jo, muttei ihan vastaavassa muodossa.

Entä vielä parempaa, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta ketään Keniassa matkaillutta, jolla olisi esimerkiksi ensivisiitti vielä tuoreessa muistissa? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan, sillä omasta ensimmäisestä kerrasta on jo yli kymmenen vuotta, huh!

Postauksen kuvituksena on ihanan Jonnan käsialaa olevia kuvia edelliseltä reissulta. Golf lienee kiinteä osa tulevaakin reissua; mökiltämme on kentälle muutaman minuutin ajomatka, pelaaminen on todella halpaa (viikkojäsenyys 80€ + caddien palkkio per kierros) ja kenttä hyvässä kunnossa, mielenkiintoinen ja lokaatio todella kaunis! Jos tulivuoret horisontissa eivät tuo tarpeeksi eksotiikkaa peliin, loihtivat sen viimeistään kentän omat trimmerit, eli toisin sanoen seeprojen ja antilooppien lauma!

2 kommenttia:

  1. Todella ihanan oloinen golfkenttä :) Mua ainakin kiinnostaisi lukea enemmänkin Keniasta, sillä sun blogin myötä vasta on pikkuhiljaa ymmärtänyt senkin uskomattomaksi matkakohteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä on, ihan kepeästi yks miun kaikkien aikojen lemppareita. :) En ollut edes ajatellut miten "epänormaali" matkakohde Kenia varmasti monen silmissä on. Liekö tuohon saisi muutoksen? :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!