perjantai 2. syyskuuta 2016

Where to eat? Annecy edition

Annecy on todella suosittu päiväreissukohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa ja tämä takaa omalta osaltaan kattavan ravintola- ja kahvilavalikoiman. Ruokaa ja välipalaa voi löytää niin puiston reunalta, kanavan laidalta kuin tunnelmallisilta kujiltakin. Kuulostan varmasti rikkinäiseltä levyltä hokiessani hinnoittelusta, mutta jälleen kerran on mainostettava, että Annecyn hinnat lämmittävät mieltä, sydäntä ja eritoten lompakon tunteita Sveitsin jälkeen. Jos siis tukikohtasi on Sveitsin puolella, mutta eksyt Annecyyn syystä tai toisesta, niin shoppaile ja syö hyvä ihminen minkä kerkeät! Sveitsiin palaat luultavasti kupu täynnä murkinaa, mutta lompakko edellee hyvällä tuulella.

Mutta itse asiaan - eli ruokaan. Seuraavat paikat ovat vain pintaraapaisu Annecyn tarjonnasta ja monen monta piilotettua timanttia on varmasti vielä löytäjäänsä odottelemassa. Suosittelen testaamaan ja jos nämä eivät iske ja tiedät jonkun muun lyömättömän paikan, niin vinkkaa ihmeessä! Sisäinen foodieni on aina valmiina testaamaan uusia paikkoja.

Les Palais des Glaces - gelatonälkään

Kaikista jäätelökioskeista juuri tästä on muotoutunut oma lemppari. Saman ketjun jäätelöä saa useammastakin ranskalaisesta kaupungista, suosittelen siis testaamaan! Nytkin kuola valuu pitkin leukaa näitä kuvia tuijotellessa.


Les Palettes - lounasta tai välipalaa etsivälle

Les Palettes sijaitsee ihastuttavalla paikalla kauniin puistomaisen aukion laidalla. Mahdollisuus istahtaa ulos, herkulliset lounassalaatit ja ihanat juomat veivät ainakin meikäläisen sydämen (ja kielen) mennessään! Jos tarvetta kokonaiselle lounaalle ei ole, suosittelen pistäytymään vähintään juomassa jotakin. Mehupohjaiset cocktailit ovat täyttä rakkautta ensisiemauksella. Testatkaa hyvät ihmiset!

Ps. Niillä on marmoripöydät. Marmoripöytäpaikasta ei voi saada pahaa ruokaa.


The Little Italy - no sitä pizzaa

Tripadvisorissakin kehuja saanut pizzeria on ehdottomasti jokaisen ylistyssanan arvoinen. Palvelu on todella hyvää ja pizzat jotain aivan taivaallista. Hintataso edullinen ja saapa tästä puljusta pizzoja myös mukaan. Voisin hyvin kuvitella ottavani pizzan kainaloon ja suunnistavani järven rantaan nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä. Mikäli mielii syödä viikonloppuisin paikan päällä, on syytä muistaa varata pöytä. :)


231 East st - täyden kympin pikaruokaa

Burgerinälän iskiessä suuntasimme pikavisiitillä olleen kaverini kanssa burgereille tänne. Ihan mieletön paikka - nopea palvelu, halvat hinnat ja jumantsuikka mitkä safkat! Nam! Istumapaikkoja on todella rajallinen määrä, joten suosittelen kaappaamaan ruoat mukaan ja suuntaamaan picnicille järven rantaan.

Nyt viikonlopun viettoon ja pakkaamaan, kivaa perjantaita ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ihana!