tiistai 27. syyskuuta 2016

It's Copenhagen baby


Kuvat: Pinterest


Arvatkaa mitä! En lennäkään jouluksi suoraan Ranskasta koti-Suomeen, vaan teen pienen koukkauksen Kööpenhaminan kautta, jee! En ole aiemmin Tanskassa käynytkään, joten olen täpinöissäni kuin lapsi jouluaattoaamuna. Vitsit, siistiä päästä ihan uuteen kohteeseen.

Koska tottakai sitä haluaa lomaltaan mahdollisimman paljon, kysynkin nyt teiltä, rakkaat lukijat, olisiko jollakulla heittää vinkkejä reissuamme varten? Viivymme Köpiksessä kolme yötä, eikä ainakaan miulla ole oikeastaan mitään ennakko-odotuksia paikan suhteen, idea reissusta kun oli paremman puoliskoni. Minne siis kannattaa mennä, missä syödä ja missä hörppiä aamusumpit?


Guess what? I just booked my next trip and I'm wayyyy too excited about it. Instead of flying straight from Geneva to Finland we are going to Copenhagen with my better half for a few days just before Christmas. I've never been in Denmark before so it's so cool to visit a whole new country.

I love to walk around, get lost and discover new places but when it comes to food I hate disappointments so I'm asking you some advice, again. Where should we head for breakfast, coffee, lunch or dinner? Is there some must see or must go places or things? What to do if it's raining like crazy? Please, share your tips. :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva! :) Mun on pitäny niiin pitkään käydä Köpiksessä, mutta nyt kun asun Espanjassa niin se ei ookaan enää niin lähellä. Pitänee tehdä joku kerta samalla tavalla kuin sinä, jos saisi halvat lennot - edes pariksi yöksi :P Vinkkejä mulla ei valitettavasti ole antaa, mutta mä jään kans seurailee sun ranskajuttuja! Opiskelen ranskaa ekana kielenä yliopistossa ja mielessä on jo edes lyhyt erasmusvaihto kyseiseen maahan, joten olisi kiva tietää lisää kaikesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jäät seurailemaan! Nyt ainakin mie löysin miltei samalla hinnalla nää lennot kun mitä suorat ois olleet, niin miksikäs ei! Suosittelen hirmusti Ranskaa, tää on kamalan monipuolinen maa ja nähtävää ja koettavaa riittää. :)

   Poista
 2. Köpiksessä ois kyllä itsekki kiva päästä käymään uudelleen, oon joskus lapsena käynyt :) Todella kaunis kaupunki ja varmasti kiva reissu tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin :) Köpis ei ole jostain syystä itsellä käynyt edes mielessä reissuja suunnitellessa, ehkä se on tosiaan tuntunu olevan liian lähellä tai sitten Legolandeineen vaan lapsiperheille suunnattu?

   Poista
 3. Köpis on aivan ihana!! Olin siellä viime keväänä just ton kolme/neljä päivää ja ehti nähä kaiken oleellisen kyllä jos koko päivän seikkaili. :) Mun blogista löytyy kuvia reissulta jos saat ideoita! Joulun aikaan siellä on varmaan niin kivat joulutoritkin ym <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Pitääkin kurkata siun blogiin samantien, kiitos vinkistä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ihana!