keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Irttareita kilpikonnalle




Terkut Genevestä tai itse asiassa Annemassesta! Ensimmäinen päivä ihanan loman jälkeen täällä on takana ja näköjään olen hengissä yhä vielä. Minivisiitti Rivieralle oli ihana ja kerrottavaa ja kuvia on vaikka kuinka, mutta palataan siihen huomenissa. :) Olen yrittänyt koko päivän kaivella tavaroitani esiin, totutella lapsiperheen elämänrytmiin ja Geneveen, jonka luulin tarjoilevan kylmää syyssäätä, mutta joka yllättikin reissaajan mielettömillä helteillä!

Sen lisäksi olen ajanut oranssin koslani huoltamolle, siitä kun sattui tippumaan pakoputki. Pohdittiinkin heinäkuussa kavereiden kanssa auton päästämää outoa ääntä...






Ajattelin päästä eroon hirmuisesta pyykkivuoresta, mutta mitä vielä. Pyykinpesukoneen kanssa samaan huoneeseen on kotiutunut aivan liian monta aivan liian isoa hämppyä, joten hengailen loppuviikon hupparissa ja shortseissa. Sori äiti!

Syötettiin uusille lemmikkikilppareille irtokarkkeja, joskaan eivät tyypit vissiin oikein arvostaneet miun irttarimakuani. Unohdin siinä sivussa kysyä niiden hoito-ohjeet, joten tän viikonlopun konnakaksikko saa elellä sillä sokerilinjalla. Kyllä nälkä kilpparin karkkipussille ajaa, eikö?





Fuksiaisten ja fuksisuunnistuksen aiheuttama kuvatulva sosiaalisessa mediassa sai aikaan jotain kummallista - pienen rahtusen ikävää. En ikinä ajatellut voivani ikävöidä opiskelijaelämää ja kekkulointia, en ainakaan näin pian, mutta näköjään olin väärässä. Voi, miksei kaikkea voi saada?

Summa summarum, kiva nähdä taas Geneve. :)



T-paita - Lindex
Nahkatakki - Veromoda
Farkut - Cubus
Kengät - Converse
Hattu - Veronasta torilta
Huivi - Ginatricot
Laukku - Guess

Sanni K, Lappeenranta 2016

6 kommenttia:

  1. Ihastttava syysasu, tuo hattu on ihana ja kaikki mätsää keskenään ♥ Joo tuo haalarikansa pistää minutkin hieman apeaksi, kun ammattikoulun jälkeen on tullut tehtyä vaan töitä ja pitänyt ns "välivuosia" ja moni kaveri opsiekelee jo ja hilluu ties missä kivoissa jutuissa haalarit päällä. En kyllä edes tiedä mitä haluan lähteä opisekelmaan mutta kyllä se opiskelijaelämä voisi jo hieman maistua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 Joo, opiskelu taitaa olla ihmisen parasta aikaa ja jos sen skippaa, siinä jää paljosta paitsi. Harmittaa jonkun verran, että tuli tehtyä monta vuotta ihan liikaa töitä opintojen ohella, eikä varsinaisesta opiskelijaelämästä tullut nautittua niin paljon kun olisi voinut. Mutta ehkä vielä joskus? :D

      Poista
  2. Tosi nätti ja syksyinen asu sulla :)! Toi hattu etenkin on aivan ihana! Määkin tahon tollasen ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tuo oli tosiaan nappiostos ja halpakin kun mikä!

      Poista
  3. Ihana syksyinen asua!<3 Tuo hattu sopii sulle tosi hyvin :) Itekki miettinyt jotain hattua, mutta en tiedä kuinka usein sellasta tulis käytettyä ja miten sopii tyyliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen ensin ostamaan tämmöisen superhalvan yksilön, jonka kanssa ei haittaa, vaikkei käyttökertoja sitten loppujen lopuksi kertyisikään.

      Poista

Kiitos kommentistasi ihana!